Pink Gellac Summer Revival collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac summer revival swatches

Met die temperaturen van de afgelopen week kun je niet zeggen dat de zomer niet al echt begonnen is (al zijn de verwachten nu fantastisch!), maar Pink Gellac laat de temperaturen nog verder oplopen met de nieuwste Summer Revival collection. Hierin vind je vijf perfecte tinten voor een snikhete dag én de beste festivals. Scroll daarom snel verder om de Pink Gellac Summer Revival swatches te bekijken. 

pink gellac summer revival collection swatches

Alle kleuren van de collectie vind je weer terug in het design van de dop. Confetti Cream als basis en artistieke cirkels in de overige kleuren. De collectie kun je ook weer volledig in stijl ontvangen met de prachtige Colour Box. Het kwastje van alle tinten is ook hetzelfde gebleven: het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac kwast pencil brush summer revival swatches

349 Lightening Yellow

pink gellac 349 lightning yellow swatch summer revival

De Pink Gellac 349 Lightening Yellow is een felle neongele tint en schreeuwt echt zomer. Hij is op zichzelf al mooi, maar met een heerlijke, zongebruinde huid komt de kleur pas echt goed tot zijn recht!

350 Groovy Green

pink gellac 350 groovy green swatch summer revival

De Pink Gellac 350 Groovy Green is een felle neongroene tint, die dit seizoen onwijs trendy is. Combineer het met een van de neon fashiontrend items en jij bent ready voor een geweldig festival. 

351 Confetti Cream

pink gellac 351 confetti cream swatch summer revival

De Pink Gellac 351 Confetti Cream is feest in een potje. Het heeft een milky witte basis met gekleurde glitters; echt confetti!  Ik bracht hier één laagje aan, zodat je goed kunt zien dat het ook mooi als toplaag is over een andere tint heen. Tip van Pink Gellac: rol het flesje vooraf goed tussen je handpalmen, zodat de glitters zich goed verspreiden.

352 Neon Peach

pink gellac 352 neon patch swatch summer revival

De Pink Gellac 352 Neon Peach is een zachte roze tint met nog wel een vleugje neon. Net iets neutraler en toch helemaal zomers. 

353 Chili Red

pink gellac 353 chili red swatch summer revival

De Pink Gellac 353 Chili Red is geen neon tint, maar heeft toch een pittig randje. Het is een warme, roodbruine tint die daardoor de meest classy tint van de collectie is.

Sinds de Pink Gellac V.I.P. 2 Collection draag ik heel vaak Ruby Pink; een neonroze kleur. Inmiddels ben ik (en is vooral mijn omgeving eindelijk) al wel gewend aan zo’n felle nagelkleur, dus met deze collectie kan ik die fluoriserende looks eindelijk uitbreiden. Chili Red is net wat minder heftig, maar geeft daarom ook een leuke variatie aan de collectie. Confetti Cream zou ik wat mij betreft lekker dragen in combinatie met de andere tinten als nail art. 

De Pink Gellac Summer Revival collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac summer revival collection colour box swatches

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 16 augustus 2022 - 18:15

Oef, ik vind Lightening Yellow en Groovy green erg heftig. Ik zou denk ik een beetje duizelig worden als ik er de hele dag naar zou kijken;-) Neon peach vind ik wel helemaal prachtig.

Reply

Plaats een reactie