Pink Gellac Soft Symphony swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Soft Symphony collection swatches

Na de pre-lente collectie met een combinatie van lichte en wat donkerdere, warme tinten, komt Pink Gellac nu toch echt uit met een collectie met tinten die allemaal perfect passen bij dit seizoen. Met subtiele nuances en delicate tinten heeft elke kleur uit deze collectie het vermogen om de essentie van de lente te symboliseren mét een vleugje poëzie en elegantie. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Soft Symphony swatches.

Pink Gellac Soft Symphony review swatches

De collectie kun je weer net als altijd in stijl ontvangen dankzij de Collection Box. Alle tinten van de collectie vind je terug in zowel het design van de box als op de doppen van alle tinten. Dat maakt het ook een leuke giftset voor bijvoorbeeld een vriendin. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

Pink Gellac brush kwastje Soft Symphony collection swatches

Swatches Soft Symphony

In de nieuwe collectie vind je vijf kleuren, waarmee jij de harmonie van het seizoen op je nagels kunt ervaren.

398 Sakura Pink

Pink Gellac 398 sakura pink swatch Soft Symphony review

De Pink Gellac 398 Sakura Pink is een dromerige, lichtroze tint met een creamy finish. Na één laagje heb je een vrij lichte, medium dekking die je naar wens op kunt bouwen tot een full-coverage resultaat. Ken je die kersenbloesems in volle bloei in de lente? Daar doet me deze kleur enorm aan denken!

399 Papaya Pink

Pink Gellac 399 papaya pink swatch Soft Symphony review

De Pink Gellac 399 Papaya Pink is een warme, zachte tint met een vleugje oranje ondertoon. Net als Sakura Pink kun je ook deze tint naar wens opbouwen tot een volledige dekking. Met één laagje creëer je al subtiel warmte toe aan je manicure. Super mooi!

400 Seashell Gold

Pink Gellac 400 Sheashell Gold swatch brush Soft Symphony review

De Pink Gellac 400 Seashell Gold is met haar gouden glow en metallic finish de klapper van de collectie. Of zoals Pink Gellac zelf zegt: “Je gouden ticket naar de perfecte manicure.” Voeg luxe toe aan je dagelijkse look of schitter tijdens een avondje uit.

Pink Gellac 400 seashell gold swatch Soft Symphony review

401 Marzipan Beige

Pink Gellac 401 marzipan beige swatch brush Soft Symphony review

De Pink Gellac 401 Marzipan Beige is een elegante, licht beige kleur met hele subtiele shimmers voor een stralende touch. Op de foto met het kwastje kun je ze dankzij de schittering van het zonlicht heel subtiel zien. Eigenlijk is het een neutrale pasteltint met een extra touch.

Pink Gellac 401 marzipan beige swatch Soft Symphony review

402 Light Cocoa

Pink Gellac 402 light cocoa swatch Soft Symphony review

De Pink Gellac 402 Light Cocoa is een combinatie van bruin en grijs met een creamy finish en een aardse, bijna koele ondertoon. Hierdoor geeft Pink Gellac een eigentijdse draai aan een klassieke kleur. Erg bijzonder!

Wat een heerlijke collectie! We hebben de afgelopen weken ontzettend druilerig weer gehad, maar deze delicate tinten klaren de lucht en maakt alles licht. Wat een verademing! Papaya Pink en Marzipan Beige zijn toch wel mijn twee favorieten van de collectie. Al die ik Seasell Gold mezelf ook zeker dragen voor een speciaal feestje!

De Pink Gellac Soft Symphony collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl. Losse flesjes shop je voor € 16,00 per stuk | 15 ml. De Collection Box, waarin de volledige, vegan en HEMA free collectie zit, shop je voor € 75,00.

Pink Gellac Soft Symphony collection box swatches

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie