Pink Gellac Safari Collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac safari collection swatches-1

We kunnen dan misschien praktisch geen kant op door de coronacrisis, maar de nieuwe collectie van Pink Gellac neemt je mee op safari. Wakker de innerlijke tijger in jezelf aan en scroll snel verder om de Pink Gellac Safari Collection swatches te bewonderen.

pink gellac safari collection swatches-review

Volgens mij behoort het ondertussen tot het standaard assortiment, want ook deze collectie kun je weer shoppen in een Color Box. Zo krijg je de tinten volledig in stijl thuisgestuurd. Net als de dop, want ook die is helemaal in het thema van de collectie. Het typische Pink Gellac kwastje is weer lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je gemakkelijk, snel en precies kunt lakken. Wel even goed om te vermelden is dat een paar kwastjes beduidend harder waren dan de andere, waardoor het net wat lastiger was om egaal te lakken.

314 Lion Yellow

pink gellac 314 lion yellow swatch

De Pink Gellac Lion Yellow is een okergele tint met een creamy finish. Deze tint heeft een krachtig karakter en is afkomstig van de koning der dieren. Daarnaast past het ook nog eens goed bij de modetrends van dit voorjaar. Stiekem vind ik het ook een erg leuke nail art tint voor Pasen. Wist je trouwens dat Pink Gellac een speciale Blooming Gel heeft voor de mooiste nail arts?

315 Camel Gold

pink gellac 315 camel gold swatch

De Pink Gellac Camel Gold is een kaneelbruine tint met een warme ondertoon. Het is geïnspireerd op de grootste woestijn ter wereld. Daarbij past het net als Lion Yellow onwijs goed bij de huidige mode-, maar ook interieurtrends. Een mooi modern tintje dus met een creamy finish.

316 Jungle Green

pink gellac 316 jungle green swatch

De Pink Gellac Jungle Green is een donkergroene kaki tint. Zo’n wildlife kleur mag natuurlijk niet ontbreken bij het jungle thema! 

317 Star Sky Black

pink gellac 317 star sky black swatch

De Pink Gellac Star Sky Black is niet zomaar een zwarte tint, maar bevat hele fijne, gekleurde shimmers die jouw nagels net die extra sparkle geven. Daarom is het wat mij betreft de knaller van de collectie. Het is niet opvallend en daarom geen extreme discotint, maar een classy zwarte tint met een extra touch.

318 Savanna Beige

pink gellac 318 savanna beige swatch

De Pink Gellac Savanna Beige is een natuurlijke, beige tint met een warme ondertoon en een creamy finish. Zo’n tint is echt typisch voor safari-kleding, waarbij je natuurlijk niet teveel mag opvallen. Dat doet deze tint ook niet, maar geeft je nagels wel een natuurlijk verzorgde look. 

De collectie is geïnspireerd op een reis naar het verre zuiden en dat gevoel krijg ik zeker wanneer ik naar deze tinten kijk. Er is een goede balans gemaakt tussen natuurlijke en avontuurlijke tinten, waardoor Pink Gellac weer een veelzijdige collectie gemaakt heeft. De structuur is over het algemeen redelijk dik, zoals we de laatste tijd van Pink Gellac gewend zijn. Hierdoor krijg je na één laagje al een erg mooie en volle dekking.

De Pink Gellac Safari Collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De Color Box met de volledige collectie shop je voor € 75,00.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Deb 22 maart 2021 - 08:31

Mooie kleurtjes, vooral de Lion Yellow en Caramel Gold springen eruit voor mij. Mijn hoofd staat momenteel iets meer wat lichtere en vrolijkere tinten.

Reply
Priscilla 22 maart 2021 - 08:40

Wat een toffe kleuren zeg! Vooral de tweede en de nude tint spreken mij erg aan.

Reply
bychristiana 22 maart 2021 - 09:35

Ik vind Jungle green vooral erg leuk!

Reply
Natascha - Beautyopinie 22 maart 2021 - 13:34

Toffe collectie he, ik vind ze ook allemaal weer erg leuk!

Reply
Yaika 24 maart 2021 - 20:41

Ah heel toffe collectie! Savanna Beige is wel echt mijn favoriet!

Reply
Rachel Kromdijk 27 maart 2021 - 20:30

wauw die aller eerste knalt er echt uit, love it! love them all!!

Reply

Plaats een reactie