Pink Gellac Rubber Base review

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac rubber base review

Pink Gellac blijft haar assortiment uitbreiden! Deze keer met een nieuwe base coat die speciaal geschikt is voor broze nagels. Ik heb zelf de laatste tijd een paar nagels die continu inscheuren, dus ik ben erg benieuwd hoe ze hierop reageren en vertel je alles over deze nieuwe variant. Daarom lees je hier de Pink Gellac Rubber Base review.

pink gellac rubber base review-1

De base coat is flexibel en rubberachtig en geeft daarom extra stevigheid aan slappe, broze nagels. Volgens Pink Gellac is gebruik van een primer bij deze variant niet noodzakelijk door de duurzame eigenschappen. Zo is je manicure nog sneller klaar en zou je tot wel drie weken kunnen genieten van je nagels. Zo’n lange periode is natuurlijk makkelijk als je het erg druk hebt of geen zin hebt om vaker je nagels te doen. Alleen ik moet zeggen dat ik ze vaker dan eens in de drie weken wissel, omdat ik dan weer een ander kleurtje wil haha. 😉 Gelukkig is deze base coat makkelijk afweekbaar, waardoor het me ook makkelijk gemaakt wordt door Pink Gellac!

Gebruik en review Pink Gellac Rubber Base

De rubber base heeft een hoge viscositeit en is daarom nog wat dikker en stroperiger dan de andere varianten. Voor de rest ziet het er precies hetzelfde uit als de andere varianten. Inclusief het fijne brede en afgeronde kwastje. Doordat het wat dikker is, zorgt het voor een mooie, egale nagel zonder oneffenheden. Qua dikte valt het uiteindelijke resultaat trouwens echt wel mee. Deze variant moet je trouwens wel wat langer onder de lamp laten uitharden dan de simpele base, namelijk 60 seconden.

pink gellac rubber base review-2

Ondanks de dikke textuur, vind ik de rubber base erg fijn en gemakkelijk aan te brengen. Verder komen er minder snel barstjes in de nagellak bij de broze nagels, omdat het meebuigt als ze bijvoorbeeld dubbel klappen. Ook het verwijderen gaat gemakkelijker en de lak is sneller van je nagels geweken. Daarom denk ik dat, ook al heb je geen broze nagels, deze variant je heel blij zal maken als gellak liefhebber!

De Pink Gellac Rubber Base is verkrijgbaar op de Pink Gellac webshop voor € 15,00.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie