Pink Gellac Rubber Base Cover swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac rubber base cover collection swatches

Ik vond de lakjes van Pink Gellac altijd al fijn. Alleen sinds dat ik de rubber base ontdekt heb, vind ik de lakjes en daarmee ook het draagcomfort nog prettiger geworden. Ik merk namelijk dat mijn nagels nog sterker blijven dan in combinatie met de andere base coats. De nieuwe collectie met vijf verschillende rubber base lakjes is dan ook op mijn lijf geschreven. Ik vertel je er alles over en laat natuurlijk de tinten aan je zien. Daarom kun je hier de Pink Gellac Rubber Base Cover swatches bekijken.

Rubber Base Cover collectie

In deze collectie vind je vijf nude kleuren met verschillende tinten en ondertonen, zodat er altijd wel een match voor je is. Het is daarom eigenlijk een base coat en kleur in één, waarbij je ook geen primer nodig hebt. Daarnaast camoufleert het oneffenheden en vult het ribbels op, zodat je een prachtige, egale nagelbed krijgt. Met de self levelling formule kun je gemakkelijk een mooie bolling op de nagel creëren. 

Door de rubber base formule, die een hoge viscositeit heeft, is de basis flexibel. Zo voorkom je dat de natuurlijke nagel breekt of beschadigt. Daarom is het extra geschikt voor broze nagels. De tinten zijn vrij dekkend en met twee tot drie laagjes kun je een volledige dekking creëren. Ik vind het juist bij de nude kleurtjes als deze onwijs mooi om geen volledige dekking te creëren. Daarom laat ik de swatches juist ook op die manier aan je zien. 

pink gellac rubber base cover collection review

Natuurlijk komt Pink Gellac ook weer met een prachtige Color Box, zodat je de collectie volledig in stijl thuisgestuurd krijgt. Ook de lakjes zelf zijn weer helemaal in thema. Het typische Pink Gellac kwastje is lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je gemakkelijk, snel en precies kunt lakken.

Rose Beige

pink gellac rubber base cover rose beige swatch

De Pink Gellac Rose Beige heeft een roosachtige tint met een bruine ondertoon.

Blushed Pink

pink gellac rubber base cover blushed pink swatch

De Pink Gellac Blushed Pink heeft een helder roze ondertoon. Dit lakje is wat rijker gepigmenteerd dan de andere varianten.

Glowy Pink

pink gellac rubber base cover glowy pink swatch

De Pink Gellac Glowy Pink heeft een peach tint en prachtige, gouden shimmers. Dit is mijn favoriet uit de collectie!

Glazed Pink

pink gellac rubber base cover glazed pink swatch

De Pink Gellac Glazed Pink heeft een gedempte roze tint met een koele ondertoon die naar mauve neigt. Net als Blushed Pink is dit lakje ook wat rijker gepigmenteerd.

Frosted Pink 

pink gellac rubber base cover frosted pink swatch

De Pink Gellac Frosted Pink heeft een fris, lichtroze tint met een koele ondertoon. Hiermee kun je de populaire milky nails mee creëren. 

pink gellac rubber base cover swatches

Deze collectie, en dan voornamelijk de formule, is echt op mijn lijf geschreven. Vanaf het moment dat ik de collectie ontving, heb ik de lakjes al meerdere keren gebruikt. Als je ook fan bent van de originele rubber base, dan moet je deze collectie aanschaffen!

De rubber base varianten (ook de originele) zijn wat dikker dan de andere lakjes. Wil je de textuur wat vloeibaarder maken? Houd de lakjes dan voor gebruik bijvoorbeeld even tussen je benen. Door de warmte is de textuur dan wat minder dik.

De Pink Gellac Rubber Base Cover collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De Color Box met de volledige collectie shop je voor € 75,00.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

Sanne 5 mei 2021 - 16:27

Wat gaaf zeg!! Gebruik je deze Rubber Base dan alleen als base coatof doe je er ook nog een kleur overheen? Ik gebruik nu ook als base coat de Rubber base en ben daar heel erg tevreden over. Wil niet meer anders.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 mei 2021 - 16:39

Ik snap je helemaal! Ik wil ook niks anders meer! Het is eigenlijk een rubber base en kleur in één. Je kunt het ook puur als rubber base gebruiken en er een andere kleur overheen aanbrengen, al is dat niet echt nodig. Als je toch wat meer dekking wilt, kun je bijvoorbeeld ook meerdere laagjes van deze rubber base cover varianten aanbrengen. Ik laat hier één laagje zien.

Reply
Deb 5 mei 2021 - 20:21

Hier ben ik heel benieuwd naar! Ik vind ze op zichzelf ook al heel mooi. Geeft een beetje een ‘french manicure effect’.

Reply
bychristiana 6 mei 2021 - 16:31

Wat mooi, maar jij hebt dan ook echt prachtige nagels natuurlijk! Vooral Blushed pink vind ik erg chique. Zelf kies ik altijd voor echt goed dekkende lakken.

Reply
Denice 15 januari 2022 - 00:59

Heel mooi! Kan je de rubber base cover (in mijn geval glazed pink) er af weken op de normale manier of moet je iets anders doen hiervoor? En kan je de peelbase eronder aanbrengen of is de werking voor broze nagels dan minder?

Reply
Marge 16 oktober 2023 - 23:12

Ik ben ook wel benieuwd naar het antwoord op de vraag van Denice van 15 januari 2023 ….dus meer dan 1,5 jaar geleden…. 🙁

Heel mooi! Kan je de rubber base cover (in mijn geval glazed pink) er af weken op de normale manier of moet je iets anders doen hiervoor? En kan je de peelbase eronder aanbrengen of is de werking voor broze nagels dan minder?

Reply

Plaats een reactie