Pink Gellac Rubber Base Cover swatches | nieuwe kleuren

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Rubber Base Cover swatches review

Ik had nét een kleur van de originele Rubber Base Cover collectie opnieuw besteld bij Pink Gellac toen ik een mailtje kreeg dat er 4 nieuwe kleuren onderweg waren. Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar nieuwe kleuren, maar zo snel ben ik nog nooit naar hun website gegaan…😅 De collectie is uitgebreid met vier nieuwe nude tinten die heel flexibel zijn op de nagels en daarom perfect zijn voor broze nagels. Nieuwsgierig naar de nieuwe tinten? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Rubber Base Cover swatches.

Pink Gellac Rubber Base Cover kwast brush swatches review

Sinds ik de Rubber Base coat van Pink Gellac ontdekte, heb ik nooit meer een normale base coat aangebracht. Die variant is zoveel fijner. Het draagcomfort is hoger, mijn nagels zijn beter beschermd doordat de basis flexibel blijft en breken dan ook praktisch nooit (klop klop😉) meer af. De Cover lijn heeft dezelfde formule, maar hier is nog een kleur aan toegevoegd. In mei 2021 liet ik je de eerste vijf tinten al zien, dus bekijk die swatches in dit artikel als je daar benieuwd naar bent.

Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. 

Milky White

Pink Gellac Rubber Base Cover milky white swatch review

De Pink Gellac Milky White is een melkwitte tint. Als je fan bent van de milky nails trend, dan is deze kleur perfect voor jou! Breng één laagje aan voor een subtiel effect of meerdere laagjes voor een full-coverage dekking.

Soft Nude

Pink Gellac Rubber Base Cover soft nude swatch review

De Pink Gellac Soft Nude is een nude tint met een bruinroze ondertoon. Ik had het niet verwacht, maar ook ik kan deze kleur hebben met mijn zeer lichte huid.

Pink Gellac Rubber Base Cover soft nude swatches review

Dreamy Pink

Pink Gellac Rubber Base Cover dreamy pink swatch review

De Pink Gellac Dreamy Pink is een hele zachte, perzikroze tint met microshimmers. Het is dan wel een subtiele kleur, maar dankzij die shimmers wordt hij toch speciaal.

Pink Gellac Rubber Base Cover dreamy pink swatches review

Sparkling Rose

Pink Gellac Rubber Base Cover sparkling rose swatch review

De Pink Gellac Sparkling Rose is een zachte mauve tint met zilveren shimmers. Het is een vrij koele tint met weer zo’n extra touch dankzij de shimmers.

De Pink Gellac Rubber Base Cover collectie shop je op pinkgellac.nl voor € 15,00 | 15 ml.

Pink Gellac nieuwe Rubber Base Cover swatches review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 29 maart 2023 - 11:35

Mooie swatches 😍 en inmiddels is er alweer een nieuwe collectie uitgebracht 😂. Deze lijn gaat erg goed bij PG denk ik.

Reply

Plaats een reactie