Pink Gellac Rubber Base Cover Pastel Wonder swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Rubber Base Cover Pastel Wonder swatches

De Rubber Base Cover formule van Pink Gellac was tot voor kort vooral in de nude roze en witte tinten verkrijgbaar, maar voor de lente heeft het merk een collectie gelanceerd met zachte pasteltinten. Natuurlijk weer met dezelfde flexibele formule die perfect is voor broze nagels. Ben je benieuwd naar de nieuwe tinten? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Rubber Base Cover Pastel Wonder swatches.

Pink Gellac review Rubber Base Cover Pastel Wonder swatches

Bij de reguliere Pink Gellac collecties ben je natuurlijk de Colour Box gewend, maar met de Rubber Base Coat was dat nog geen optie. Tot nu! Zo kun je ook deze tinten perfect in stijl ontvangen, want de kleuren uit de collectie vind je in het design terug. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. 

Pink Gellac kwastje penseel Rubber Base Cover Pastel Wonder colour box review swatches

Frozen Lilac

Pink Gellac Rubber Base Cover frozen lilac swatch review Pastel Wonder collectie

De Pink Gellac Rubber Base Cover Frozen Lilac is een zachte, frisse lila tint met een koele ondertoon. Het doet me direct denken aan die zoete, suiker paaseitjes.

Bubbly Blue

Pink Gellac Rubber Base Cover bubbly blue swatch review Pastel Wonder collectie

De Pink Gellac Rubber Base Cover Bubbly Blue is een milky blauwe tint met een vleugje mint. Echt zo’n fris kleurtje die past bij een frisse, heldere lenteochtend. 

Mellow Peach

Pink Gellac Rubber Base Cover Mellow Peach swatch review Pastel Wonder collectie

De Pink Gellac Rubber Base Cover Mellow Peach is een zachte, peachy tint dat past bij elk fruit dat weer in overvloed verkrijgbaar is in de lente.

Playful Pink

Pink Gellac Rubber Base Cover playful pink swatch review Pastel Wonder collectie

De Pink Gellac Rubber Base Cover Playful Pink is een pastel-oudroze tint met een warme ondertoon. Deze kleur vind ik persoonlijk echt fantastisch als basis voor een French Manicure, maar los is hij natuurlijk ook prachtig.

Fluffy Yellow

Pink Gellac Rubber Base Cover fluffy yellow swatch review Pastel Wonder collectie

De Pink Gellac Rubber Base Cover Fluffy Yellow is een zachte, pastel gele tint. Geel is normaliter een bijzondere, felle tint voor op je nagels, maar dankzij de pastelkleur kan hij echt altijd en overal.

Ik kan geen genoeg krijgen van deze formule, dus wat mij betreft kan Pink Gellac niet genoeg Base Cover kleuren uitbrengen. Sinds ik de Rubber Base coat van Pink Gellac ontdekte, heb ik dan ook nooit meer een normale base coat aangebracht. Het draagcomfort is namelijk hoger, mijn nagels zijn beter beschermd doordat de basis flexibel blijft en breken dan ook praktisch nooit meer af. De Cover lijn heeft dus dezelfde formule, maar dan met een vleugje kleur. Ik liet je de al swatches zien van de andere tinten, dus bekijk die klik hier voor de Rubber Base Cover swatches als je daar benieuwd naar bent.

De Pink Gellac Rubber Base Cover Pastel Wonder collectie shop je op pinkgellac.nl voor € 15,00 | 15 ml. De volledige collectie in de Color Box shop je voor € 69,00.

Pink Gellac Rubber Base Cover Pastel Wonder colour box review swatches

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

glamview 7 mei 2023 - 11:47

Die pastelkleuren zijn wel heel leuk voor de zomer! Vooral de gele spreekt mij aan.

Reply
Deb 9 mei 2023 - 21:02

Mooie zachte kleurtjes zijn het! Playful Pink, Frozen Lilac en Mellow Peach zou ik op zichzelf dragen. Ik vind Biab nagels er altijd zo mooi uitzien en deze rubber base coats (vooral Frozen Lilac) hebben daar wel wat van weg.

Reply

Plaats een reactie