Pink Gellac Radiance Collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac radiance collection swatches review

Last minute op zoek naar tinten voor de perfecte manicure voor de feestdagen, die niet standaard rood zijn? Dan zit je goed bij de nieuwste collectie van Pink Gellac, want daarmee laat je je nagels stralen. Of zoals het merk zelf zegt: “Catch the light met onze Radiance collectie.” Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder om de Pink Gellac Radiance swatches te bekijken.

pink gellac colour box radiance swatches review

De collectie kun je ook weer volledig in stijl ontvangen met de prachtige Colour Box. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. Ik vertelde je bij de Imperial swatches al over het nieuwe design van de labels op de potjes en dat is doorgetrokken in deze collectie. Alleen de kleurnummers zijn nu ook Pink Gellac-roze. Heel leuk detail als je het mij vraagt!

pink gellac kwastje brush pencil radiance swatches review

359 Reflective Lilac

pink gellac 359 reflective lilac swatch radiance collection review

De Pink Gellac 359 Reflective Lilac heeft een licht paarse, lila basis en zit bomvol 3D-glitters. Die finish is nieuw bij Pink Gellac. Stel je nagels bloot aan direct flitslicht of zonlicht om het hypnotiserende 3D-effect te ontdekken. Je ziet het effect al wel iets op de foto, maar om het écht goed te zien, moet je de kleur gewoon zelf hebben!

360 Reflective Raisin

pink gellac 360 reflective raisin swatch radiance collection review

De Pink Gellac 360 Reflective Raisin heeft dezelfde 3D finish als Reflective Lilac. Alleen deze tint is een stuk donkerder, namelijk heel diep paars, en dekt bij het eerste laagje al wat beter. Dankzij die donkere basis vallen die glitters ook veel meer op. Of zoals Pink Gellac zelf zegt: elfenstof in een flesje.

361 Authentic Teal

pink gellac 361 authentic teal swatch radiance collection review

De Pink Gellac 361 Authentic Teal is een winterse groenblauwe kleur met een crème finish. Qua finish de simpelste van de collectie, maar qua kleur echt een knaller en daarom een match tussen de andere tinten.

362 Glistering Green

pink gellac 362 Glinstering Green swatch radiance collection review

De Pink Gellac 362 Glistering Green is een sprankelende tint met groene glitters in allerlei vormen en maten. Echt de knaller van de collectie wat betreft glitters en daarom ook een uitblinker voor een feestelijke gelegenheid. Ik raad je wel aan om de kleur net wat anders aan te brengen dan je gewend bent. Ik laat namelijk (nadat ik eerst een gewoon laagje aangebracht heb) een soort druppel op het midden van mijn nagels vallen, zodat de glitters beter de kans krijgen om zich te verdelen over de nagel en je zo een betere dekking krijgt. 

363 Dazzling Mauve

pink gellac 363 dazzling mauve swatch radiance collection review

De Pink Gellac 363 Dazzling Mauve is een koele, lichtpaarse mauve tint met een subtiele, zilveren shimmer. Die shimmer valt bijna niet op, maar met het juiste licht zie je dat de finish speciaal is.

Ik ben altijd degene die roept dat rood dé kleur voor de feestdagen is, maar dankzij de bijzondere glittertinten uit deze collectie ben ik daar niet meer zo zeker van. Juist deze tinten zijn daar perfect voor. Zal ik dit jaar dan toch afwijken van mijn eigen principe?

De Pink Gellac Radiance collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac radiance swatches review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Jouvence 21 januari 2023 - 20:55

Dazzling Mauve vind ik prachtig! En fijn dat ze HEMA vrij zijn.

Reply

Plaats een reactie