Pink Gellac Puzzel review

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac puzzel review

Pink Gellac heeft de afgelopen tijd veel nieuwe producten gelanceerd. Dit product had ik niet in die lijst verwacht en is perfect voor deze gure winterdagen: een legpuzzel. Er zijn twee varianten en ik heb de rode ontvangen. Ik laat ze je beiden zien en heb de rode deels in elkaar gezet voor je. Ik vertel je wat ik van de designs vind en hoe ik de puzzel ervaar. Daarom lees je hier de Pink Gellac puzzel review.

pink gellac puzzel review-1

Je hebt de puzzel 165 Champagne, die veel lichte tinten heeft met een touch of pink en je hebt de puzzel 108 Lady in Red, die voornamelijk uit rode en roze tinten bestaat. Je ziet hier de laatstgenoemde. Beide varianten bestaan uit 1.000 stukjes en hebben een gelimiteerde oplage van 500 stuks. De afmetingen zijn 44 bij 68 cm en je ontvangt het in een mooie geschenkverpakking met hetzelfde formaat als de Color Boxen. De puzzelstukjes zelf zitten in een gripzakje, waardoor er niet zo snel eentje zal ontbreken.

pink gellac puzzel review-2

Review Pink Gellac Puzzel

Als je van moeilijke puzzels houdt, dan zit je zeker met de rode variant goed. Hoeveel rood wil je in één puzzel hebben?! Phoe… Dikke stipjes, dunne stipjes, rode streepjes, roze streepjes en praktisch zwarte rand die op 100 manieren in elkaar lijkt te passen.

pink gellac puzzel review-3

Bloed, zweet en tranen (oké bij wijze van dan), maar wat een werk! Mijn vriend en ik hebben samen gepuzzeld en je staart je echt blind door zoveel dezelfde tinten. 1.000 tinten rood als nagellak is fantastisch, maar net zoveel tinten rood in een puzzel is een uitdaging. Ik heb de puzzel nog niet helemaal afgemaakt, want je moet natuurlijk nog wat aan de verbeelding over kunnen laten hè… Oké grapje: de puzzel is limited edition en eer dat ik hem af heb, is het december 2021. De puzzel is dus zeker zijn geld waard, want je bent er echt een poosje zoet mee!

Je shopt beide puzzels op pinkgellac.nl voor € 39,00 per stuk. Ben jij een puzzelaar?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Natascha - Beautyopinie 29 december 2020 - 14:16

Wauw jij bent al een heel eind! Ik moet nog beginnen 🙂

Reply
Deb 29 december 2020 - 20:29

Wow! Je bent zeker al heel ver. Ik heb de andere puzzel en denk dat ik met pensioen ga tegen de tijd dat ik ‘em af heb hihi 😂.

Reply
Rachel Kromdijk 29 december 2020 - 21:50

wauw echt heel netjes, bravo! ik vind vooral deze puzzel zo moeilijk omdat iedere kleur rood is hahah! wauw

Reply
bychristiana 30 december 2020 - 12:08

Oh pfff, wat een geduld! Nee, ik ben geen puzzelaar, haha;-) Leuk dat jullie samen gepuzzeld hebben!

Reply
Tessa 30 december 2020 - 19:03

Wat leuk dat ze een puzzel hebben uitgebracht

Reply

Plaats een reactie