Pink Gellac Nail Recovery review

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac nail recovery review

De ene nagel kan wat meer verdragen en is sterker dan de andere nagel. Daarom komt Pink Gellac met de Nail Recovery om je nagels een verzorgende boost te geven. Ik vertel je er alles over en daarom lees je hier de Pink Gellac Nail Recovery review.

Pink Gellac zegt zelf dat een rustpauze tussen je gellak manicures essentieel is voor sterke en gezonde nagels. Ik houd daarom zelf graag minimaal een dag tussen de lakbeurten, om ze goed te hydrateren met bijvoorbeeld de Pink Gellac Cuticle Oil. De Nail Recovery is een kuur van een week.

Wat is Nail Recovery?

De Nail Recovery is een verzachtende herstelkuur om beschadigde en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven. Zo bescherm je je nagels tegen inscheuren, breken en splijten. Er wordt als het ware een beschermend schild over de natuurlijke nagels gelakt. Wel blijven je nagels gewoon flexibel bij gebruik van het product. 

De formule is verrijkt met het bio-ingrediënt bamboe-extract dat de gezondheid van de nagels ondersteunt. Ook vermindert het ribbels en herstelt het de natuurlijke glans van de nagels na gebruik van gel producten. Je moet immers je nagels opruwen voor een goede hechting van de gellak.

pink gellac nail recovery review-1

Gebruiksaanwijzing Nail Recovery

Bij praktisch alle Pink Gellac producten heb je de lamp nodig, maar in dit geval kun je hem in de kast laten liggen. Als eerste stap reinig en droog je de nagels. Dan duw je de nagelriemen voorzichtig terug en breng je het eerste laagje Nail Recovery aan. Lak het dun en laat het zo’n twee minuten aan de lucht drogen. Indien gewenst kun je een tweede laagje aanbrengen. Dan breng je om de één tot drie dagen een extra laagje aan en verwijder je het na een week. Daarna kun je weer een Pink Gellac manicure aanbrengen of de bovenstaande stappen herhalen.

Review Pink Gellac Nail Recovery

De Nail Recovery heeft net zo’n fijn kwastje als de gellakjes, waardoor je snel en egaal kunt lakken. De textuur is erg vloeibaar, zodat je lekker dun kunt lakken. Daarbij is het in no time droog en kun je gewoon verder gaan met je dagelijkse werkzaamheden.

De toegevoegde ingrediënten klinken goed en vinden je nagels fijn. Of het ook daadwerkelijk doet wat het belooft, vind ik lastig te beoordelen. Ik zorg tussendoor al goed voor mijn nagels, dus ze zijn niet erg gehavend om het goed te kunnen testen.

De Pink Gellac Nail Recovery is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 2 februari 2021 - 09:01

Ik draag zelf altijd graag nagellak, maar ik probeer inderdaad ook nagellak-vrije dagen tussendoor te hebben. Verder zou ik inderdaad ook wat vaker zo’n verzorgend product als dit moeten gebruiken.

Reply
theNextG1rl 4 februari 2021 - 08:32

Is het een soort basecoat? Of waar kan ik het mee vergelijken? Zie je het als een laagje over je nagels zitten of trekt het in? Het klinkt in ieder geval als een goed product!

Reply
Myriam de ruiter 28 april 2023 - 12:52

Is het geen nagelriem olie? Zo gebruik ik m.

Reply

Plaats een reactie