Pink Gellac Nail Foundation review

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac nail foundation review

Pink Gellac komt met een foundation. Niet eentje voor je gezicht, maar voor je nagels. Ik vertel je alles over de werking van dit product, hoe je het moet gebruiken en wat ik ervan vind. Daarom lees je hier de Pink Gellac Nail Foundation review.

Wat doet de Nail Foundation en hoe gebruik je het?

De Nail Foundation geeft je nagels een verzorgende beschermlaag, die ook de ribbels op je nagels egaliseert, sterker maakt en oneffenheden camoufleert. Daarnaast bevat de formule Micro Diamonds die je nagels intensief verzorgen en verkleuringen laat vervagen. Zo creëer je gladde en sterke nagels. Het product is 5-free. Dus het is gemaakt zonder Tolueen, Dibutyftalaat (DBP), Formaldehyde, Formaldehyde Hars of Kamfer. Goed om te weten is dat alle Pink Gellac producten 5-free zijn.

Reinig en droog je nagels. Duw dan je nagelriemen voorzichtig terug en breng een dun laagje van de Nail Foundation aan. Laat het twee minuten aan de lucht drogen en breng voor een extra verzorging de Cuticle Oil Almond aan op de nagelriemen. 

Review Pink Gellac Nail Foundation 

Yaay ook dit product van Pink Gellac heeft weer zo’n fijn breed kwastje met een afgerond uiteinde. Hierdoor kun je snel en egaal lakken. Aan de kleur van de lak te zien, had ik verwacht dat het ‘milky’ effect ook op mijn nagels zichtbaar zou zijn. Alleen dat is niet het geval. Het lijkt gewoon doorzichtig. Wel krijgen je nagels een mooie glans en lijken ze egaal. 

pink gellac nail foundation review

Ik vind het vooral prettig om te gebruiken tussen de gellak manicures door, zodat mijn nagels even op adem kunnen komen. Zeker wanneer je zwakke nagels hebt, is het een aanrader. En ja… Hoe goed je je nagels ook verzorgt en welke gellak je ook gebruikt: je nagels worden altijd wat zwakker is mijn ervaring. Of het echt alle beloftes nakomt, vind ik met zo’n product altijd lastig beoordelen. Tot nu toe ben ik er in ieder geval wel gewoon tevreden over.

De Pink Gellac Nail Foundation shop je op pinkgellac.nl voor € 7,00.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 7 augustus 2021 - 07:31

Lastig inderdaad altijd, om te bepalen of een product altijd doet het wat het belooft;-) Ik moet eerlijk bekennen dat ik te weinig een basecoat gebruik terwijl ik zo dol ben op rode nagellak. Ik weet het, heel slecht!

Reply
Deb 13 augustus 2021 - 10:23

Hier ben ik wel benieuwd naar. Misschien ook wel handig om onder je (gewone) nagellak te dragen als base coat te gebruiken. Op mijn duim heb ik wat ribbels dus ben benieuwd of ie deze egaliseert. Ga ik binnenkort zeker ff testen.

Reply

Plaats een reactie