Pink Gellac Midnight Stars swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Midnight Stars swatches

Klassiek rood dé ultieme kerstkleur? Niet als het aan Pink Gellac ligt! Het merk komt namelijk met magische, sprankelende tinten die net wat minder voor de hand liggend zijn: groen in diverse nuances, sprankelend zwart of doorzichtig en ijzig wit. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Midnight Stars swatches.

Pink Gellac Midnight Stars collection box review swatches

De collectie kun je weer net als altijd in stijl ontvangen dankzij de Collection Box. Alle tinten van de collectie vind je terug in zowel het design van de box als op de doppen van alle tinten. Daarnaast is er speciaal voor de feestdagen nog een box gelanceerd met daarin alle kleuren: Star Box. De naam zegt het al: het is een stervormige box die dankzij haar diepgroene kleur nog net wat meer knalt dan de Collection Box. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken

Pink Gellac Midnight Stars kwastje brush review swatches

382 Shining Star 

Pink Gellac 382 shining stars swatch brush Midnight Stars collection

De Pink Gellac 382 Shining Star is een transparante tint met zilveren sterren en holografische glitters. Hiermee kun je elke crèmekleur omtoveren tot een sprankelende manicure. Of draag alleen deze tint en breng bijvoorbeeld meerdere lagen aan voor een opvallend sprankelend effect.

Pink Gellac 382 shining stars swatch Midnight Stars collection

383 Icy White  

Pink Gellac 383 icy white swatch Midnight Stars collection

De Pink Gellac 383 Icy White is een witte tint met een heldere ondertoon en sheer finish. Hiermee kun je gemakkelijk milky nails creëren en daarom doet het me enorm denken aan de prachtige Rubber Base Cover tinten. Pink Gellac noemt deze kleur een ijzige tint zoals een zachte omhelzing van de winter op je nagels.

384 Reflective Forest 

Pink Gellac 384 reflective forest swatch brush Midnight Stars collection

De Pink Gellac 384 Reflective Forest is een groene tint met reflecterende shimmers voor een hypnotiserend 3D-effect. Bekijk je nagels in direct flitslicht of zonlicht om het knallende, sprankelende effect te ontdekken.

Pink Gellac 384 reflective forest swatch Midnight Stars collection

385 Pine Green 

Pink Gellac 385 pine green swatch Midnight Stars collection

De Pink Gellac 385 Pine Green is een levendige, frisgroene tint met een koele ondertoon en creamy finish. De kleur matcht perfect bij de rest van de collectie, maar is dankzij haar creamy finish de meest neutrale van de vijf. Desondanks is de kleur prachtig!

386 Reflective Black 

Pink Gellac 386 reflective black swatch brush Midnight Stars collection

De Pink Gellac 386 Reflective Black is een zwarte tint met reflecterende shimmers voor een hypnotiserend 3D effect. Net als bij de tint Reflective Forest komt het effect pas echt goed tot zijn recht in direct zonlicht of flitslicht. Dit is zo’n onwijs chique, fantastische kleur en is dan ook mijn ultieme favoriet van de collectie. Pink Gellac stelt dat het als een nachtelijke hemel is bezaaid met duizenden sterren.

Pink Gellac 386 reflective black swatch Midnight Stars collection

Bij de feestdagen denk ik toch als eerst aan rood als het gaat om de perfecte kleur op je nagels. Dat Pink Gellac met groen komt, is erg verrassend maar tegelijkertijd ook passend. Het zijn prachtige tinten voor de wintermaanden en zowel groen als zwart zijn onwijs chique bij je schitterende outfit aan het kerstdiner. Eigenlijk is het simpelweg een out-of-the-box collectie die je dankzij haar verrassende, onverwachte kleurkeuzes uitdaagt om eens niet voor een standaard kleur te gaan.

De Pink Gellac Cat Eye Glam collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 16,00 | 15 ml per stuk. De Collection Box, waarin de volledige, vegan en HEMA free collectie zit, shop je voor € 75,00.

Pink Gellac Midnight Stars collection box review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tanja 15 december 2023 - 10:24

Mooie aparte lakjes, de groene en zwarte vind ik heel mooi😍

Reply
Sara 18 december 2023 - 22:58

Heel erg mooi! Ik denk eigenlijk altijd direct aan rode nagels voor kerst (heb ik zelf ook op nu 🙈) maar deze zijn ook heel mooi!
Die glitters zijn super feestelijk maar die effen groene is ook prachtig!
Fijn eindejaar!

Reply

Plaats een reactie