Pink Gellac Miami Vibe collectie review

door Daphne - verdraaid mooi
Pink-Gellac-Miami-Vibe-review-1

Wat zou ik eens graag willen flaneren over de stranden van Miami. Aangezien dat veel te ver weg is en het dus alleen bij dromen blijft, ben ik wel blij met de nieuwe Pink Gellac Miami Vibe collectie. Dichter bij de ‘vibes’ zal ik niet komen en daarom ga ik snel deze nieuwe tinten swatchen.

269 Surfing Blue

pink-gellac-269-surfing-blue-swatch

De Pink Gellac 269 Surfing Blue is een intens blauwe kleur, die perfect past bij het prachtige, kraakheldere zeewater. Of de prachtige, strakblauwe lucht die een zomerdag compleet maakt natuurlijk.

270 Florida Pink

pink-gellac-270-florida-pink-swatch

De Pink Gellac 270 Florida Pink is een prachtige roze kleur die altijd kan met heerlijk weer. Roze tinten kun je nooit genoeg hebben in je stash!

271 Palmbeach Green

pink-gellac-271-palmbeach-green-swatch

De Pink Gellac 271 Palmbeach Green mag niet ontbreken bij een Miami Vibe. Niet alleen stralend weer, ellenlange stranden en helder zeewater maken het plaatje van Miami, maar ook de prachtige palmbomen passen perfect bij het beeld. Ik zou willen dat je die ook veel in Nederland zou hebben, dan zou het betekenen dat het klimaat een stuk beter is dan dat het nu is. Voor nu houden we het dan maar op deze prachtige, groene gellak.

272 Coral Pink

Pink-Gellac-272-Coral-Pink-swatch

De Pink Gellac 272 Coral Pink is een frisse, koraaltint. De tint valt op door haar frisheid, maar past tegelijkertijd bij iedere look en iedere vrouw. Perfect voor een sunkissed look.

273 Key Largo Purple

pink-gellac-273-key-largo-purple-swatch

De Pink Gellac 273 Key Largo Purple is vernoemd naar het gelijknamige eiland in Florida Keys. Deze paarse tint is niet alleen heel geschikt voor de zomer, maar is passend voor het hele jaar. Het is geen diepe, paarse tint, maar neigt meer naar de pastelkant.

Pink Gellac weet weer tinten met deze nieuwe collectie te creëren, die mij uit mijn kleuren-comfortzone laten stappen, maar het tegelijkertijd weer passend bij mij maakt. De veelzijdige kleuren uit de Miami Vibe collectie juichen “Welcome to Miami”. Je weet wel, die ene zin uit het lied ‘Miami’ van Will Smith. Met deze tinten waag ik me dan toch nog ineens in Miami. Dan flaneer ik straks wel over de Spaanse stranden met mijn Miami looks. Dichterbij zal ik nooit komen 😉

Voel jij de Miami Vibe al met deze tinten? Welke vind jij het mooist?

De Pink Gellac Miami Vibe collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per kleur.

Pink-Gellac-Miami-Vibe-review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 5 juli 2019 - 07:41

Wat een heerlijke zomerse kleurtjes! Mooie swatches heb je ook gemaakt.

Reply
Tessa 6 juli 2019 - 20:07

wat een vrolijke zomerse kleurtjes

Reply
Natascha 9 juli 2019 - 08:58

Wat een leuke kleurtjes he! Ik heb deze set ook en wilde er dit weekend mee aan de slag. Sta nu te popelen want de kleurtjes vind ik echt erg leuk!

Reply

Plaats een reactie