Pink Gellac manicure tools

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac manicure tools review nail art

De afgelopen tijd heeft Pink Gellac heel wat tools uitgebracht om jouw manicure tot een hoger level te tillen. Ik heb een heleboel items verzameld en laat ze in dit artikel allemaal aan je zien. Niet alleen items voor de perfecte manicure, maar ook voor een geweldige nail art. Scroll snel verder om alles te lezen over de Pink Gellac manicure tools.

Pink Gellac manicure placemat | € 10,00

Het blijft een uitdaging om je nagels te doen (zowel het verwijderen als het aanbrengen ervan) en dan niks te knoeien op je ondergrond. In het begin gebruikte ik een handdoek, maar dat pluisde veel te veel. Daarna heb ik een tijd een plexiglas gebruikt in het formaat van een placemat. Alleen glijdt zoiets weg en zijn de randen nou niet echt zacht. Kortom: gedoe. 

pink gellac manicure placemat review

Pink Gellac bracht twee leuke manicure placemats uit met de afmeting van 40 x 30 cm. Het materiaal is van siliconen en de ondergrond is anti-slip. Vooral het opbergen ervan is echt perfect. Je rolt hem namelijk na gebruik op en rolt hem weer uit als je de placemat weer nodig hebt. De randen rollen niet op, maar het blijft strak op de ondergrond liggen. Ook al heeft het weken achter elkaar opgerold gelegen. Perfect toch?! Welke van de twee placemats vind jij het leukst: roze of zwart?

Pink Gellac nail art palette | € 10,00

pink gellac nail art palette review

Dat plexiglas waar ik het hierboven over had, was multifunctioneel. Bij het maken van de perfecte nail art (kleuren) druppelde en mengde ik daar alles op. Echt fraai ziet het er dan ook niet meer uit… Dit palette, dat er echt uitziet als een schilderspalette, bevat vijf vlakken waarin je je kleuren kunt aanbrengen. Ideaal en het past helemaal bij het design van de placemats!

Pink Gellac nail wipes | € 8,00 – 500 st

pink gellac nail wipes review

Met al die nail art wil je je nail wipes dicht bij je houden. Zo kun je tussendoor alles gemakkelijk reinigen en plakvrij maken zonder dat het pluist! Daarom gebruik ik deze doekjes ook nadat ik de Shine Top Coat aangebracht heb. Met 500 stuks kun je wel even vooruit! Voor het verwijderen van mijn gellak knip ik ze zelfs door midden. Zo groot zijn ze!

Pink Gellac permanent marker | € 4,00

pink gellac permanent marker review

Heb je geen zin in gedoe met losse penselen en paletten, maar ben je toch dol op simpele nail art? Dan is de permanent marker echt een must have! 

pink gellac permanent marker swatch review

Met deze pen creëer je heel gemakkelijk een simpele nail art, zoals een hartje. De waterproof, zwarte formule heeft een twin tip met 0,8 en 1,8 mm. Let wel op dat je na het aanbrengen er nog een top coat overheen aanbrengt, want anders slijt het snel van je nagel. Ook kun je pen gebruiken om jouw tinten te nummeren op de Color Pops. Multifunctioneel dus weer.

Pink Gellac nail art brushes | € 10,00 per stuk

pink gellac nail art set review

Pink Gellac heeft vier verschillende nail art brushes en een -tool, waarmee je gemakkelijk leuke nail art creëert. Hieronder leg ik uit wat je onder meer kunt doen met zo’n tool of brush, maar natuurlijk zijn er uiteindelijk ontelbare opties. Probeer gewoon lekker uit en kijk wat het beste werkt voor jou.

Dotting tool

pink gellac dotting tool review

Met deze tool zet je gemakkelijk stipjes. De tool heeft twee zijden met bolvormige uiteinden met ieder een ander formaat. Met zo’n tool zet ik ook wel eens een klein hartje. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk stipjes met elkaar verbinden om een leuk icoontje te krijgen.

Fan brush

pink gellac fan brush review

Met deze brush breng je gemakkelijk spikkelpatronen aan. Je dipt het in de gellak en breng het dan stippelend aan op de nagel. Ook losse glitters kun je hiermee aanbrengen. Een dotting tool is daar trouwens ook prima geschikt voor. Verder kun je ook bepaalde lijnen zetten met zo’n brush. Probeer het eerst maar eens op een papiertje wat je hier allemaal mee kunt! Leuk om te ontdekken.😊

French manicure brush

pink gellac french manicure brush review

De naam zegt het al: met deze brush kun je een French manicure aanbrengen. Dat kun je op twee manieren doen, omdat de brush twee zijden heeft. Met de schuine vorm kun je een smile-line aanbrengen en met de smalle punt kun je een precieze, dunne lijn tekenen. Behalve de klassieke French manicure, kun je natuurlijk ook nog voor de Color French gaan. Weer eens wat anders!

Detail brush

pink gellac detail brush review

Ben je dol op precieze, strakke lijnen? Dan is deze tool perfect. Hiermee kun je namelijk heel gemakkelijk een gedetailleerd design aanbrengen. Ik heb trouwens zelf nog dunnere penselen van een ander merk, die ik op sommige momenten nog prettiger vind.

Flat brush

pink gellac flat brush review

Deze brush is handig voor de one-strike techniek, het opvullen en inkleuren van grotere vlakken en het zetteen van strakke, brede lijnen. 

Alles shop je op pinkgellac.nl. Eerder liet ik je al eens verschillende nail art creaties zien met gewone nagellak. Bekijk het artikel als je inspiratie wil opdoen.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar de kleurenswatches van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie