Pink Gellac Magnificent swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink-gellac-magnificent-collection-swatches

Net voor het einde van het jaar komt Pink Gellac nog met een nieuwe collectie, namelijk Magnificent. De collectie bestaat uit vijf kleuren die perfect passen bij de trends van nu. Zijn de kleuren echt zo magnificent als de naam doet vermoeden? Ik laat ze je allemaal zien en daarom lees je hier de Pink Gellac Magnificent swatches.

pink-gellac-magnificent-collection-swatches-2

Het kwastje is weer lekker breed, dus dat is alvast de perfecte basis voor een snelle en egale dekking.

279 Muted Plum

Pink-Gellac-279-Muted-Plum-swatch

De Pink Gellac 279 Muted Plum is een warme, donkere paarstint. Ik vind het een mooie kleur voor de winterse, heldere dagen, waarbij de zon de krachtige kleur nog eens benadrukt.

280 Desert Lila

Pink-Gellac-280-Desert-Lila-swatch

De Pink Gellac 280 Desert Lila is een nude, zachte paarstint met een warme ondertoon. Door de onopvallende, zachte tint kun je het overal mee combineren.

281 Regal Red

Pink-Gellac-281-Regal-Red-swatch

De Pink Gellac 281 Regal Red zit qua tint tussen een warmrode en roze ondertoon. Op beeld komt de tint net wat felroder over, dan dat het in werkelijkheid is. Ik vind zo’n tint prachtig voor elke gelegenheid.

282 Dusky Pink

Pink-Gellac-282-Dusky-Pink-swatch

De Pink Gellac 282 Dusky Pink is een zachtroze tint, met een krachtige en warme ondertoon. Het is een teint die kleur aan je look geeft, maar niet te opvallend is. Daarom kun je het altijd dragen.

283 Rosy Brown

pink-gellac-283-Rosy-Brown-swatch

De Pink Gellac 283 Rosy Brown is een bruine, nude tint. Het heeft een warme ondertoon en is een perfecte tint voor bij een elegante en zakelijke look.

Je hebt zelfvertrouwen als je je eigen collectie Magnificent durft te noemen. Pink Gellac heeft ondertussen haar sporen al wel verdiend in deze industrie om daar zo zeker van te kunnen zijn. Dus ja, ik vind de collectie ook magnificent, prachtig, fantastisch, geweldig… You name it. Daarom gaan we niet alleen letterlijk knallend het nieuwe jaar in, maar ook figuurlijk door deze collectie die jouw look compleet zal maken.

Alle tinten hebben de mooiste dekking na twee dunne laagjes, al geven ze na één laagje ook al een prima dekking. Door het herkenbare brede kwastje van het merk, kun je snel en egaal te werk gaan en krijg je een prachtig resultaat. Ik zou bijna het woord ‘prachtig’ gaan turven als je ziet hoe vaak ik dit woord gebruik, maar dat dekt het beste de lading van de collectie.

De Pink Gellac Magnificent collection is verkrijgbaar op de webshop van het merk voor € 15,00 per stuk.

pink-gellac-magnificent-collection-swatches-1

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

7 reacties

Deb 13 december 2019 - 07:55

Hele mooie kleuren én swatches heb je gemaakt! Het zijn echt kleuren voor dit seizoen al zijn Dusky Pink en Regal Red tinten die ik het hele jaar door zou dragen.

Reply
Babs 13 december 2019 - 09:08

Toevallig heb ik gisteren weer mijn nagels gelakt met Pink Gellac! Vaak denk ik dat het een klus is, maar dat valt zo mee, en het blijft ook lekker lang zitten. Ideaal!
Mooie swatches heb je gemaakt!

Reply
FabulousHeidi 14 december 2019 - 06:04

Wat een mooie collectie en prachtig je swatches! Ik vind het kleuren die ik best het hele jaar kan dragen, ok de muted plum vind ik wel meer voor nu. Klinkt echt als fijne lakken, ik heb er nog nooit 1 van getest, zeker ‘s doen dan 😀

Reply
bychristiana 15 december 2019 - 16:56

Wat een mooie en draagbare kleurtjes. Desert lila is mijn favoriet.

Reply
Sonja 16 december 2019 - 10:18

Het zijn allemaal hele mooie kleuren! Ik heb nu ook een gelnagellak set en vraag mij af hoe je nou zo snel kunt swatchen? Bedoel soak jij het nu elke keer eraf en doe je het hele riedeltje opnieuw?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 20 december 2019 - 10:53

Ja mooi zijn ze he?! Ja ik doe alles iedere keer opnieuw, want zo kun je ook het beste de dekking beoordelen.

Reply
riek muijen 5 januari 2020 - 16:11

Mooie nagellak. Heb helaas geen mooie nagels. Er zitten wel mooie kleurtjes bij.

Reply

Plaats een reactie