Pink Gellac Luminous collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac luminous collection review swatches

Als je dacht dat we de glitter and glamour inmiddels gehad hebben, dan heb je het goed mis. Pink Gellac komt namelijk met een glamoureus collectie met extreme sparkle finishes (en twee creamy varianten). Ga je voor een effen tint, een glitter look of combineer je ze? Het kan allemaal. Scroll daarom snel verder om de Pink Gellac Luminous swatches te bekijken.

pink gellac luminous collectie review swatches

Natuurlijk kun je de collectie weer volledig in stijl ontvangen met de prachtige, shiny Color Box in glamour design. Ook de dop is volledig in thema, waarbij je daar alle kleuren terugvindt uit de collectie. Wat niet nieuw is, is natuurlijk het fijne Pink Gellac kwastje: een breed kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac luminous collection glitter gellak gellac swatches

Eindelijk kwam het zonnetje er weer een beetje door en daarom kon ik de tinten grotendeels swatchen in direct zonlicht. Zo kun je het effect van de sparkles extra goed zien. 

334 Pomegranate Red

pink gellac 334 pomegranate red swatch review luminous collection

De Pink Gellac 334 Pomegranate Red is de eerste van de twee subtiele tinten uit de collectie met haar creamy finish. Het is een gedempte rode tint met een subtiel paarse touch en een warme ondertoon. Een prachtige tint die het hele jaar door kan. 

335 Magical Gold

pink gellac 335 magical gold swatch review luminous collection

De Pink Gellac 335 Magical Gold bevat een unieke combinatie van gouden en paarse glitters. Let’s party! Het dekt mooi bij twee laagjes, maar met één laagje kun je het goed combineren met een andere tint, zoals 334 Pomegranate Red. Dit is trouwens gelijk mijn favoriete sparkle tint uit de collectie. 

336 Starlight Plum

pink gellac 336 starlight plum swatch review luminous collection

De Pink Gellac 336 Starlight Plum bevat holografische, paarse glitters en heeft een wat koelere ondertoon. Ook deze tint is nog wat doorzichtiger met één laagje en kun je dus perfect combineren met een andere tint. Met twee laagjes creëer je wel een volledige dekking. 

337 Funky Purple

pink gellac 337 funky purple swatch review luminous collection

De Pink Gellac 337 Funky Purple doet zijn naam eer aan, want dit is funky glamour in een flesje! De wat meer paarse tint bevat glitters in verschillende vormen, maten en kleuren. Echt een knaller die hetzelfde dekt als de andere glitters uit de collectie. 

338 Classic Blue

pink gellac 338 classic blue swatch review luminous collection

De Pink Gellac 338 Classic Blue is een creamy tint met een koele, grijze ondertoon. Na één laagje heb je al een mooie dekking, maar bij twee dunne laagjes heb je gegarandeerd een volledige dekking van deze ijzige blauwe tint.

Stiekem vond ik het jammer dat ik deze collectie nog niet had rond de feestdagen, maar aan de andere kant is het extra leuk om juist buitenom die standaard ‘glamour’ dagen helemaal uit te pakken. Zeker als je het combineert met een creamy tint, zorgt die sparkle net voor dat beetje extra in je dagelijkse leven. En daarbij… Hoe onwijs leuk zijn die glitters in de lente en zomer, waarbij de zon op je nagels schijnt?! Een specifieke favoriet heb ik dit keer niet, omdat het echt aan mijn mood ligt waar ik zin in heb. Nu draag ik bijvoorbeeld de wat subtielere Classic Blue.

De Pink Gellac Luminous collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac luminous collectie swatches

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Natascha - Beautyopinie 11 januari 2022 - 12:24

Ik vond dit ook zo’n typische feestdagen collectie! Maar idd juist ook stiekem zo leuk om nu te dragen, vind alle kleuren echt prachtig!

Reply
Deb 11 januari 2022 - 12:51

Prachtige collectie vind ik het. Ik ben het meest benieuwd naar de glitterlakjes. Vind je swatches trouwens heel erg mooi geworden 👌🏻.

Reply
Evelyne 12 januari 2022 - 19:46

Ik bestelde ook pas pinkgellac, te handig gewoon!

Reply

Plaats een reactie