Pink Gellac Love Affair swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac love affair swatches

Dé kleurentrend van dit moment voor je nagels zijn liefdevolle, romantische nude-pasteltinten. Natuurlijk speelt het populaire gellak-merk Pink Gellac daarop in met de nieuwste Love Affair collectie. Word ook verliefd en scroll verder om de Pink Gellac Love Affair swatches te bewonderen.

pink gellac love affair collection color box

Natuurlijk kun je ook deze collectie weer shoppen in een prachtige Color Box, waarbij je de tinten volledig in stijl thuisgestuurd krijgt. Net als de dop die dezelfde kleuren heeft als alle tinten uit de collectie. Je kunt de collectie snel en egaal lakken door het brede kwastje met het afgeronde uiteinde.

Pink Gellac kwast penseel

319 Decent White

Pink Gellac 319 Decent White swatch love affair

De Pink Gellac 319 Decent White is een vrij witte tint met een koele, grijze ondertoon. Het pigment is onwijs goed, waardoor je deze kleur streeploos aan kunt brengen. Houd je van zulke witte tinten, misschien ook wel met een warme ondertoon? Kijk dan eens naar de Pink Gellac Uncovered 6 collectie.

320 Powder Pink 

Pink Gellac 320 Powder Pink swatch love affair

De Pink Gellac 320 Powder Pink is een nude roze tint met een creamy finish. Deze tint is perfect voor de echte romanticus!

321 Satin Pink 

Pink Gellac 321 Satin Pink swatch love affair

De Pink Gellac 321 Satin Pink is een hele bijzondere tint! Deze nude tint heeft een roze ondertoon en bevat gouden pearl shimmers. Die shimmers zijn misschien niet erg zichtbaar zonder direct zonlicht, maar zodra de zonnestralen jouw nagels bereiken, word je verblind door de shimmers! Daarom heb ik twee foto’s toegevoegd. De foto met de lichte achtergrond maakte ik (duidelijk) in de zon. Dan zie je trouwens ook gelijk wat de zon met de kleur van een nagellak kan doen, wat een verschil! 

Pink Gellac 321 Satin Pink swatch love affair buitenswatch

322 Sparkle Peach

Pink Gellac 322 Sparkle Peach swatch love affair

De Pink Gellac 322 Sparkle Peach is een echte peach-perzik tint en bevat witte pearl shimmers. In de zon vallen de shimmers minder op dan bij Satin Pink, maar alsnog ziet de tint er prachtig, romantisch uit.

323 Gentle Jade

Pink Gellac 323 Gentle Jade swatch love affair

De Pink Gellac 323 Gentle Jade is, zoals het merk het zelf zegt, de frisse bries door de collectie. Waar de vorige tinten vooral nude en roze waren, is dit een geweldige jade ‘groene’ tint. Ondanks dat deze variant qua kleur niet op de andere tinten lijkt, past het toch perfect in dit rijtje. 

Het zijn verleidelijke tinten voor deze zomer en ik moet bekennen dat ik verleid ben door Pink Gellac. Vanaf het moment dat ik deze collectie in huis heb (en inmiddels dus al een aantal weken) draag ik continu tinten uit deze collectie. Mijn absolute favoriet is 321 Satin Pink. De kleuren dekken het mooist met twee dunne laagjes en dan heb je een volledige dekking gecreëerd. 

De Pink Gellac Love Affair Collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige vegan collectie in de prachtige Color Box shop je voor € 75,00.

pink gellac love affair swatches collection

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 7 juli 2021 - 07:49

Ik vind powder pink heel mooi, alhoewel ik zelf eigenlijk vrijwel nooit dit soort nude tinten draag. Ik draag meestal rood of roze.

Reply

Plaats een reactie