Pink Gellac Lollypop collectie review

door Daphne - verdraaid mooi
pink-gellac-lollypop-collectie

Met de nieuwe Pink Gellac Lollypop collectie kun je snoepen, zonder calorieën! De collectie heeft maar liefst vijf mierzoete kleuren. Perfect voor het aankomende warme weer. Ik swatch ze alle vijf en kijk of ik ze echt so weet as sugar vind. Ook geef ik je een kleine sneak peek in de eerdere Fantasy collectie.

264 Lady Grey

pink-gellac-264-lady-grey-swatch

De Pink Gellac 264 Lady Grey is een hele neutrale, zachte en lichtgrijze nagellak. Dit is de perfecte kleur die bij iedere outfit past. Draag jij graag kleurrijke outfits en wissel je nogal eens van kleuren? Dan is deze tint echt top, want het past écht overal bij en is altijd geschikt.

265 Milkshake Pink

pink-gellac-265-milkshake-pink-swatch

De Pink Gellac 265 Milkshake Pink is écht de kleur van een aardbeien milkshake. Hier krijg ik spontaan trek van! Het heeft ook wat weg van baby roze, dus als je nog een babyshower op de planning hebt staan… Ik vind het een prachtige, zoete kleur die bij veel outfits matcht! Niet te fel, maar toch aanwezig. Ik houd ervan!

266 Baby Blue

pink-gellac-266-baby-blue-swatch

De Pink Gellac 266 Baby Blue is, zoals de naam al zegt, een baby blauwe kleur. Het is een zachte kleur, die je bijvoorbeeld perfect kunt matchen met een wit jurkje.

267 Sunset Orange

pink-gellac-267-sunset-orange-swatch

Kan je niet genoeg krijgen van de prachtige zonsondergang? Dan vind je de Pink Gellac 267 Sunset Orange mooi! Het is dé perfecte, helder licht oranje kleur tijdens de warme zomerdagen. Het is een aanwezige kleur, maar toch niet echt fel oranje.

268 Sweet Purple

pink-gellac-268-sweet-purple-swatch

De Pink Gellac 268 Sweet Purple is een koele, pastel paarse tint. Pink Gellac geeft als tip deze kleur te matchen met een stoere outfit voor een speelse twist.

Review Pink Gellac Lollypop collectie

De nieuwe Lollypop collectie is weer een schot in de roos met kleuren die perfect zijn voor deze tijd van het jaar en goed passen bij de zomermaanden. Als meisje-meisje zou ik in eerste instantie snel pakken naar de roze tinten, zoals Milkshake Pink. Toch grijp ik deze keer ook snel naar de wat minder voor de hand liggende kleuren, zoals blauw en grijs. Juist omdat het van die schattige, zachte tinten zijn die je gewoon moet hebben.

pink-gellac-lollypop-collectie-2

Het zijn écht zomerse, vrolijke kleuren die bij iedereen staat! Voor welke kleur ga jij? De Pink Gellac Lollypop collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per kleur.

Pink Gellac Fantasy collectie | sneak peek

Een paar maanden geleden had het merk ook al nieuwe kleuren, met de Pink Gellac Fantasy collectie. Hierin zitten zes kleuren, die ieder moment van het jaar hip zijn. Ik geef je een sneak peek met één kleur uit de collectie, namelijk de 258 Violet Grey. Benieuwd naar de andere kleuren uit de Fantasy collectie? Klik dan hier.

pink-gellac-258-violet-grey-swatch

Het is een zacht, paarse tint met een grijze ondertoon. Hierdoor valt de gellak, ondanks de paarse kleur, toch niet echt op en is daarom makkelijk te combineren.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.
pink-gellac-lollypop-collectie-1Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

Deb 4 juni 2019 - 08:28

Vind ’t een hele mooie collectie, ben er heel benieuwd naar.

Reply
Tessa 4 juni 2019 - 08:47

wat een geweldige kleuren weer!

Reply
Rianne 4 juni 2019 - 13:18

Wauw hele mooie kleuren! Sunset orange is favoriet

Reply
Sonja 4 juni 2019 - 18:06

Mooie kleurtjes zeg! Ik lak nog steeds gewone nagellak! Ik verander nogal veel.

Reply
Yara 8 juni 2019 - 13:26

Wat een heerlijke kleurtjes! Vooral de roze en paarse🤩 Kun je de lakjes ook gebruiken zonder lamp?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 9 juni 2019 - 22:37

Ja mooi zijn ze hè! Nee helaas niet, want zonder lamp drogen ze niet.

Reply
Roos 3 april 2021 - 13:34

Ze drogen totaal niet, wat doe ik fout?

Reply

Plaats een reactie