Pink Gellac Island Wave swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac island wave collection

Ben je er nog niet aan toe om afscheid te nemen van de azuurblauwe zee en hagelwitte stranden? Dan kun je je hart ophalen bij de nieuwste collectie van Pink Gellac. Die is namelijk geïnspireerd door een eiland hier ver vandaan. Krijg je toch nog een beetje dat vakantiegevoel. Ik laat je daarom hier de Pink Gellac Island Wave swatches zien.

pink gellac island wave swatches

De dop is ook deze keer weer afgestemd op het thema van de collectie. In de golven van de dop komen alle kleuren terug. Zo mooi! En dat niet alleen… Deze keer kun je de collectie shoppen in een heuse Color Box. Hiermee krijg je niet alleen 13% korting op de collectie, maar krijg je de tinten ook nog eens volledig in stijl thuisgestuurd.

pink gellac color box island wave

299 Coco White

pink gellac 299 coco white swatch

De Pink Gellac 299 Coco White is een spierwitte tint met een creamy finish. Daarom vind ik deze tint perfect voor het creëren van een prachtige French manicure. Ook babyboom manicures en andere nail art kun je perfect met deze tint dragen.

300 Light Blue

pink gellac 300 light blue swatch

De Pink Gellac 300 Light Blue is een zachtblauwe pasteltint. Daarom kun je deze kleur bij veel looks het hele jaar door dragen.

301 Azure Blue

pink gellac 301 azure blue swatch

De Pink Gellac 301 Azure Blue is een felblauwe tint met een creamy finish. Deze kleur is echt zo azuurblauw als de tropische zee en doet daarom echt haar naam eer aan.

302 Lime Green

pink gellac 302 lime green swatch

De Pink Gellac 302 Lime Green is een groene tint met een gele ondertoon. Het is een bijzondere tint die ook geschikt is om nail arts te creëren.

303 Mermaid Green

pink gellac 303 mermaid green swatch

De Pink Gellac 303 Mermaid Green springt er echt uit in deze collectie. Het is een emerald gel nagellak tint met turquoise shimmers. Daar wordt je door verblind als de zon erop schijnt, prachtig!

Alle tinten dekken mooi bij twee laagjes. Mijn persoonlijke favoriet is Mermaid Green. Pink Gellac zegt zelf al dat deze kleur het paradepaartje van de collectie is en daar is geen woord aan gelogen. WAUW! Daarnaast zie ik mezelf Azure Blue ook zeker in de winter dragen. Pak een goeie jeans uit de kast met een frisse top en een gebreid vest en je look is compleet!

De Pink Gellac Island Wave collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk of € 65,00 voor alle tinten. Welke kleur springt er voor jou uit?

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 2 september 2020 - 08:22

Ik heb de collectie nu meerdere keren voorbij zien komen, en elke keer denk ik: Ja, light blue! Dat is echt mijn favoriet;-)

Reply
Deb 2 september 2020 - 18:11

Wat een mooie frisse kleurtjes. Ik vind Mermaid Green 🧜🏻‍♀️ het meest bijzondere lakje. Ben wel benieuwd hoe ie er in direct zonlicht uit zal zien. Ga ik binnenkort ff uitproberen.

Reply
Eveline Fleur 5 september 2020 - 14:21

Wauw de zachtblauwe kleur en de mermaid green zijn echt prachtig!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 6 september 2020 - 13:34

Ik ben wel fan van pastelkleurtjes maar ik zou sneller voor een natuurlijkere kleur kiezen voor op mijn nagels (roze bvb.).

Reply

Plaats een reactie