Pink Gellac in nieuw jasje

door Daphne - verdraaid mooi
pink-gellac-review-2

Pink Gellac heeft haar potjes in een nieuw jasje gestoken en hebben daarom een heuse make-over gekregen. Benieuwd naar het verschil? Scroll dan snel verder!

pink-gellac-nieuwe-labels

Je kunt nu nog steeds de kleur op de dop zien. Ideaal dus als je de potjes rechtop in een lade of bakje hebt staan. Op het potje zelf kun je de tint niet meer op een klein strookje aan de voorzijde zien, maar aan de volledige voorzijde. Zo knalt de kleur van het potje af en word je beautytafel extra leuk met de vrolijk gekleurde potjes.

pink-gellac-review

Niet alleen het potje zelf, maar ook de dop heeft een transformatie ondergaan. Het is omgetoverd van een matzwarte dop naar een glanzende dop met gouden accenten. Als je goed kijkt, zie je drie nagellakpotjes die tegen elkaar aan liggen. Heel leuk bedacht!

Ter ere van het nieuwe design, heb ik drie potjes in de nieuwe look gekregen van Pink Gellac. Scroll verder om de swatches te zien van een onwijs leuke gouden tint, een chique rode tint en een elegante taupe tint.

138 Neon Pink

De Pink Gellac 138 Neon Pink is dé tint die ik altijd en voor iedere gelegenheid op zou willen doen. I Love Pink! Het is een felroze tint die perfect is voor de zomer. Niet alleen voor je vingernagels, maar ook op je teennagels. Een hele fleurige kleur!

pink-gellac-138-neon-pink-swatch-1

De tint lijkt op beeld wat fletser dan dat het in werkelijkheid is. Mijn camera kan de neon tint niet aan, maar ik gelukkig wel!

168 Elegant Taupe

De Pink Gellac 168 Elegant Taupe is een prachtige classy kleur. Het is vrij neutrale en onopvallende kleur, maar daarom ook erg elegant en tijdloos. Deze kleur past overal bij, maar bij zwart vind ik het extra mooi staan.

pink-gellac-168-elegant-taupe-swatch-1

Deze tint kun je kennen uit de Uncovered1 Collectie. Hierin zitten vijf nude kleuren die zich gemakkelijk laten combineren met diverse kleuren en trends.

235 Ruby Red

De Pink Gellac 235 Ruby Red had ik al in mijn stash en draag ik erg graag. Ik vind dit een musthave kleur voor iedere vrouw. Het is een chique en elegante kleur en straalt klasse uit. De dieprode kleur heeft geen paarse of bruine ondertoon en is daarom echt dieprood.

pink-gellac-235-ruby-red-swatch-1

Je kunt deze tint kennen uit de Rebellion collectie. Deze collectie bevat 7 tinten, waarmee jij eruit springt tijdens een feestje. Klassiek en glamorous!

Wat vind jij van de nieuwe verpakking? Staan jouw lakjes altijd in het zicht, waardoor dit nieuwe jasje extra opvalt of liggen ze bij jou in een lade?

pink-gellac-235-ruby-red-swatch-2

Je  shopt de prachtige tinten op de webshop van Pink Gellac voor € 15,00 per stuk.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.
pink-gellac-review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tessa 19 juli 2019 - 11:44

De nieuwe vormgeving vind ik mooier, het springt er meer uit. Zelf bewaar ik mijn drie nagellakjes in een bloemtafeltje van de Ikea

Reply
Deb 21 juli 2019 - 20:25

Vind de nieuwe verpakking een hele verbetering. Mooie kleurtjes heb je gekregen. Je swatches zien er weer prachtig uit 👌🏻.

Reply

Plaats een reactie