Pink Gellac Imperial collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac imperial collection swatches review

Ik draag al vanaf de lancering afgelopen maart bijna continu 342 Ruby Pink, maar met de herfst mag het voor mij inmiddels toch een tint zijn die wat meer bij dit seizoen past. De nieuwste lancering van Pink Gellac past dan ook precies bij die wensen, want hierin vind je vijf warme, classy tinten. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder om de Pink Gellac Imperial swatches te bekijken.

pink gellac imperial collection colour box review

De collectie kun je ook weer volledig in stijl ontvangen met de prachtige Colour Box. Het kwastje van alle tinten is ook hetzelfde gebleven: het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. Alleen het design van de labels op de potjes zijn veranderd! Het logo heeft een parelmoer touch en de kleurnummers en -namen zijn nog duidelijker dankzij het grotere en duidelijkere font. 

pink gellac kwastje brush penseel imperial collection swatches review

354 Merlot Red

pink gellac 354 Merlot Red swatch imperial collection review

De Pink Gellac 354 Merlot Red is een hele chique, rode kleur met een verfijnde gouden pearl finish. Deze kleur is niet alleen prachtig voor de herfst, maar ook een eyecatcher voor de feestdagen. Let op dat je wel recht en egaal lakt, want anders ontstaan er strepen en dat is zonde van je manicure.

355 Royal Red

pink gellac 355 Royal Red swatch imperial collection review

De Pink Gellac 355 Royal Red is ook zo’n chique rode kleur, maar met een crème finish en een roze-paarse ondertoon. Een rode tint met een speciale touch dus. Het past natuurlijk bij iedere herfstoutfit, maar een chique zwart jurkje is natuurlijk helemaal perfect bij deze kleur.

356 Deep Purple

pink gellac 356 Deep Purple swatch imperial collection review

De Pink Gellac 356 Deep Purple is een warme, dieppaarse tint met een creamy finish. Ook deze kleur heeft een rode ondertoon, maar de paarse tint vormt wel de boventoon.

357 Violet Plum

pink gellac 357 Violet Plum swatch imperial collection review

De Pink Gellac 357 Violet Plum is een felle, paarse tint voor, zoals het merk zelf zegt, een extra rebelsheid aan je look. Het past echt bij de neon trend van dit moment.

358 Dove Grey

pink gellac 358 Dove Grey swatch imperial collection review

De Pink Gellac 358 Dove Grey is een neutrale grijze tint met een creamy finish. Deze tint bewijst dat grijs echt niet saai hoeft te zijn. Het matcht met elke kleur outfit en is passend bij iedere gelegenheid.

Ik blijf rood een tint vinden die je in je collectie moét hebben. Natuurlijk zijn er tal van soorten rood, maar met de uitbreiding van mijn stash met deze kleurnuances ben ik enorm blij. Merlot Red vind ik echt een feestelijke, chique kleur, terwijl Royal Red net wat eleganter is. Echt mijn twee favoriete uit de collectie. Al zijn de andere tinten ook echt perfect voor dit najaar.

De Pink Gellac Imperial collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac imperial swatches review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie