Pink Gellac Hidden Treasures swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac hidden treasures review swatches

Na tijden een veilige kleur gedragen te hebben op mijn nagels als rood, roze en nude, vond ik het tijd om uit mijn comfortzone te stappen. Daarom ging ik op zoek naar een trendkleur waar ik mij wel prettig bij zou voelen, maar die mij toch uit zou dagen om het anders te doen. En dan kom je qua populaire kleur voor 2023 toch wel snel uit op blauw (viva magenta daargelaten; comfortzone-kleur😉). Precies op dat moment bracht Pink Gellac haar nieuwe Hidden Treasures collectie uit met maar liefst drie verschillende blauwe tinten en waarbij de slogan ‘escape the ordinary’ is! Ben jij ook benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Hidden Treasures swatches.

pink gellac hidden treasures collection review swatches

De collectie kun je weer net als ik volledig in stijl ontvangen. Eerst heette dat de Colour Box, maar dat is veranderd in de naam Collection Box. In zowel het design van de box als op de doppen kun je alle tinten uit de collectie terugvinden. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. 

pink gellac hidden treasures collection review swatches kwastje penseel

Bright Orange

pink gellac 369 bright orange swatch review hidden treasures collection

De Pink Gellac 369 Bright Orange is een intense neon oranje tint met een creamy finish. Qua intensiteit vind ik hem enorm lijken op 342 Ruby Pink die ik vorig jaar praktisch de hele zomer gedragen heb. Net zo’n lekkere neon kleur!

Adventurous Green

pink gellac 370 adventurous green swatch review hidden treasures collection

De Pink Gellac 370 Adventurous Green is ook een felle neon tint, maar dit keer in een groene kleur met een creamy finish. Hier vallen je nagels zeker bij op!

Crushed Crystal

pink gellac 371 crushed crystal swatch review hidden treasures collection

De Pink Gellac 371 Crushed Crystal is verrijkt met gemixte glitters in verschillende vormen, maten en kleuren. Het is, zoals Pink Gellac zelf al zegt, alsof je een schatkist opent. Breng meerdere lagen aan om een dekkende finish te krijgen of combineer het met andere tinten uit deze collectie.

pink gellac 371 crushed crystal swatch review hidden treasures

Laguna Blue

pink gellac 372 laguna blue swatch review hidden treasures collection

De Pink Gellac 372 Laguna Blue is een frisblauwe tint met kleine zilveren shimmers. Het brengt me gelijk naar de mediteraanse, ijsblauwe zee en krijg er helemaal summer vibes van.

pink gellac 372 laguna blue swatch review hidden treasures

Royal Blue

pink gellac 373 royal blue swatch review hidden treasures collection

De Pink Gellac 373 Royal Blue is een diepblauwe tint met een cream finish. Het is echt dé tint voor dit seizoen en heeft een bijna glazige uitstraling. Heel mooi en enorm luxe.

Ik draag nu al een aantal dagen 373 Royal Blue op mijn nagels en ik moet zeggen dat ik direct verliefd was. Wat een onwijs gave, maar tegelijkertijd classy kleur! Iedere keer kijk ik ook naar mijn eigen nagels tijdens bijvoorbeeld het typen van dit artikel en merk ik dat deze kleur nu al een plekje veroverd heeft binnen mijn comfortzone. Hij valt enorm op na tijden Ruby Red gedragen te hebben, maar ik ben er echt al aan gewend. Nu mijn vriend nog… 😅

De Pink Gellac Hidden Treasures collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Collection Box shop je voor € 69,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac hidden treasures collection box color review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie