Pink Gellac Heartfelt Hues heart box swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac heartfelt hues collection review swatch

De meest romantische dag van het jaar is in zicht en je kan nu alvast jouw eigen Valentijnscadeautje shoppen bij Pink Gellac. Net als afgelopen jaar heeft het merk namelijk een speciale limited edition gelanceerd met daarin drie tinten, verpakt in een prachtig hart. Hierin vind je een dromerige, zachtroze tint en twee prachtige sparkle tinten. Wat er die dag ook voor je gepland staat, jij schittert! Ben je benieuwd naar de kleuren? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Heartfelt Hues heart box swatches.

pink gellac heartfelt hues collectie review swatch

Ik breng alle tinten los van elkaar aan, maar het is natuurlijk extra speciaal en leuk om de zachtroze tint te combineren met wat extra sparkle. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac heartfelt hues collection review swatch valentijn limited edition

387 Splattered Candy

pink gellac 387 splattered candy swatch review heartfelt hues

De Pink Gellac 387 Splattered Candy heeft een transparante basis met roze en rode confetti glitters. Zoals je op de swatchfoto kunt zien, zijn het niet veel glitters, maar je kunt natuurlijk meerdere laagjes aanbrengen voor meer glitters. Of het lekker subtiel houden; waar jij zin in hebt.

388 Rosewater Pink

pink gellac 388 rosewater pink swatch review heartfelt hues

De Pink Gellac 388 Rosewater Pink is een koele, zachtroze tint met een creamy finish en sheer effect. Hierdoor kun je prachtige milky nagels creëren net als wat ik gedaan heb. Als je meer van een full coverage houdt, dan zou ik nog een derde laagje aanbrengen. Ik vind dit semi-sheer effect juist erg mooi.

389 Holographic Romance

pink gellac 389 holographic romance swatch review heartfelt hues

De Pink Gellac 389 Holographic Romance heeft een transparante basis met levendige rode fakes en holografische glitters. Anders dan Splattered Candy hoef je hier de glitters niet te zoeken en zijn ze bij het eerste laagje al in overvloed aanwezig. Ik bracht hier namelijk slechts één laagje aan voor dit sprankelende effect.

Ik grijp zelf nogal snel naar de felrode en -roze tinten voor Valentijn, maar eigenlijk oogt zo’n dromerige tint veel zachter en lieflijker. Die glitters brengen de krachtige touch weer terug. Of niet, als je daar geen zin in hebt.

De Pink Gellac Heartfelt Hues heart box collectie is tijdelijk verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 40,00 | 15 ml per stuk. Je kunt de tinten ook los shoppen voor € 16,00 per stuk.

pink gellac heartfelt hues collection review swatch valentine limited edition

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

theNextG1rl.nl 6 februari 2024 - 21:39

De combinatie Rosewater Pink en Splattered Candy lijkt me perfect voor Valentijn! Pink Gellac heeft altijd zulke leuke (en fijne!) collecties vind ik.

Reply
Deb 8 februari 2024 - 16:41

Deze collectie vind ik zo leuk 💗lakjes zijn ook perfect op elkaar afgestemd. Heeft Pink Gellac weer heel leuk gedaan.

Reply

Plaats een reactie