Pink Gellac Festival Summer swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac festival summer collection swatches

Het is voor iedereen nog onzeker hoe de zomer eruit zal zien en of een festival nog denkbaar is. Toch komt Pink Gellac met de Festival Summer collectie, waar je je in ieder geval in zomerse temperaturen waant met deze kleuren. Met of zonder festival. Je ziet hier de Pink Gellac Festival Summer swatches.

pink gellac festival summer collection swatches-2

Een poosje terug had Pink Gellac haar potjes al een make-over gegeven, waarbij onder andere de matzwarte dop omgetoverd was tot een glanzende dop met gouden accenten. Nu is die dop afgestemd op de collectie, waarbij ze er nog meer uitspringen en extra opvallen in je beauty stash. Erg leuk gedaan!

pink gellac festival summer collection swatches-1

Aan de kwastjes heeft het merk natuurlijk (gelukkig) niks gedaan en is nog steeds hetzelfde fijne, brede kwastje met een afgerond uiteinde.

289 Breeze Yellow

pink gellac 289 breeze yellow swatch

De Pink Gellac 289 Breeze Yellow is een felgele tint met een warme ondertoon. Het past perfect bij de zon, die we hopelijk deze zomer veel in Nederland zullen zien. In vergelijking met de 287 Joyous Yellow uit de vorige Felicity collectie, is deze tint net wat feller en krachtiger.

290 Sunblaze Orange

pink gellac 290 sunblaze orange swatch

De Pink Gellac 290 Sunblaze Orange is een warme peachy, frisse tint die een beetje tussen oranje en roze in zit. Het doet me denken aan de binnenkant van een watermeloen, waar je in de zomer ook niet genoeg van krijgt!

291 Techno Pink

pink gellac 291 techno pink swatch

De Pink Gellac 291 Techno Pink is een felroze knaltint die in bepaald licht lijkt op fuchsia roze. Het is niet zo fluoriserend als bijvoorbeeld 161 Ibiza Pink, maar het is zeker een eyecatcher in de collectie!

292 Punch Pink

pink gellac 292 punch pink swatch

De Pink Gellac 292 Punch Pink is de derde roze kleurige tint in de collectie, maar zeker niet vergelijkbaar met haar voorgangers. Dit is namelijk een wat zachtere, zoetroze tint en daarom een stuk minder opvallend.

293 Dancing Green

pink gellac 293 dancing green swatch

De Pink Gellac 293 Dancing Green leek eerst appelgroen tot ik de dop open draaide. Wat een fluoriderende knalgroene tint, wauw! Wil je een statement maken, dan moet je voor deze kleur gaan!

Ladies maak plaats in je stash voor deze collectie, waarmee je deze zomer thuis je eigen festival kunt creëren. Laat die nagels maar knallen en opvallen met de warme zonnestralen, zet je zonnebril op and let’s party at home! Mijn favoriet is Sunblaze Orange. Voor welke kleur ga jij?

pink gellac festival summer collection swatches-3

De Pink Gellac Festival Summer collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

9 reacties

Deb 20 april 2020 - 07:07

Mooie kleurtjes zijn het. Echt heerlijk zomers. Sunblaze Orange, Techno Pink en Punch Pink springen er voor mij persoonlijk uit. Dat zijn kleurtjes die elke dag zou dragen en de andere 2 kleurtjes bewaar ik wel voor een festival mochten die er alsnog komen.

Reply
bychristiana 20 april 2020 - 07:30

Punch pink vind ik heel erg mooi! Een kleurtje die ik mezelf niet snel zal zien dragen is Dancing green, haha, doet (bijna) pijn aan mijn ogen;-)

Reply
Edith 20 april 2020 - 08:00

Wat een mooie kleuren! De roze tinten vind ik erg leuke lakjes.

Reply
Rachel Kromdijk 20 april 2020 - 12:01

oh die tweede vind ik ook echt prachtig, wat een mooie kleurtjes zeg! Ziet er goed uit.

Reply
Natascha - Beautyopinie 20 april 2020 - 13:41

Ja toffe kleurtjes zijn dit he! Ik heb net zelf mijn pakje uitgepakt en word helemaal vrolijk van die kleurtjes 🙂

Reply
Tessa 20 april 2020 - 18:36

Wat een vrolijke kleuren

Reply
Natiza 21 april 2020 - 20:13

Echt super leuke kleurtjes!!

Reply
Marleen 22 april 2020 - 08:29

Prachtig gelakt, kleine kunstwerkjes 😊

Reply
Mariska 24 april 2020 - 18:35

Oeh die roze kleuren vind ik wel heel erg mooi!

Reply

Plaats een reactie