Pink Gellac Felicity swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac swatch

Als je naar buiten kijkt, dan zou je door het grauwe weer niet denken dat over minder dan een maand alweer de lente begint. Gelukkig dat Pink Gellac ons wel alvast voorbereid op het zachte weer met prachtige lentekleuren uit de nieuwste Felicity collectie. Je kunt in dit artikel alle Pink Gellac Felicity swatches bekijken en je zo alvast verheugen op de lente!

284 Spring Green

pink gellac 284 spring green swatch

De Pink Gellac 284 Spring Green is een zachte, lichtgroene tint met een warme ondertoon. Zo groen als de eerste grassprieten!

285 Happy Pink

pink gellac 285 happy pink swatch

De Pink Gellac 285 Happy Pink is een koele, roze tint. Door de koele ondertoon, vind ik dit ook al een mooie tint voor nu.

286 Serenity Orange

pink gellac 286 serenity orange swatch

De Pink Gellac 286 Serenity Orange is een prachtige neutrale oranjetint. Het is geen opvallende tint en kun je daarom gemakkelijk combineren met veel soorten outfits.

287 Joyous Yellow

pink gellac 287 joyous yellow swatch

De Pink Gellac 287 Joyous Yellow is dé kleur voor de lente en natuurlijk ook al een beetje voor Pasen. Door de warme, gele kleur oogt het ook chique.

288 Lily Lilac

pink gellac 288 lily lilac swatch

De Pink Gellac 288 Lily Lilac is een paarse tint met een koele ondertoon. Het is een frisse lentetint.

Felicity staat voor geluk en dat word ik ook als ik naar deze nieuwe tinten kijk. Ik vind de tinten fris en zacht en daarom perfect passend bij het komende seizoen. Daarbij passen ze ook allemaal bij de huidige modetrends. Alle tinten dekken goed bij twee laagjes en door het herkenbare brede kwastje van het merk, kun je snel en egaal te werk gaan en krijg je een prachtig resultaat.

De Pink Gellac Felicity collection is verkrijgbaar op de webshop van het merk voor € 15,00 per stuk.

pink gellac felicity collection swatch-1

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Doe jij al mee aan de winactie van Pink Gellac, waarbij je één van de drie startersets kunt winnen? Klik hier om mee te doen!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

8 reacties

bychristiana 25 februari 2020 - 08:17

Ik vind alle kleuren verrassend leuk, mijn favoriet is Lily lilac, ik heb nu een nagellak van Chanel die daar een beetje op lijkt, alleen die dekt pas in drie lagen;-(

Reply
Natascha - Beautyopinie 25 februari 2020 - 08:29

Hier krijg ik dus echt lentekriebels van! Van de kleurtjes uit deze collectie en van jouw foto’s 🙂

Reply
Deb 25 februari 2020 - 11:01

Wat een prachtige foto’s/swatches heb je gemaakt. Echt super vrolijk. En wat zijn je nagels lang! Vooral wanneer ik naar je duimnagel kijk, valt dat me ineens op. Heel mooi! Wat betreft de collectie; dit zijn echt hele mooie lente kleurtjes.

Reply
Tessa 25 februari 2020 - 19:25

wat een vrolijke kleuren, hier word ik helemaal blij van

Reply
Nicky 26 februari 2020 - 15:36

Mooie, vrolijke collectie. Ik houd niet van groene lakken maar zo op de foto vind ik de groene lakje echt heel mooi. Mooie foto’s ook!

Reply
Eveline Fleur 27 februari 2020 - 20:01

Wat een prachtige foto’s en swatches zeg! Ik vind de laatste drie kleuren het allermooist, maar ze zijn allemaal prachtig. Pink Shellac heeft hele fijne lakjes vind ik.

Reply
Beautyaddictyara 1 maart 2020 - 09:47

Wat een mooie kleurtjes en foto’s! Allemaal perfect voor de lente. Ik kan niet meer wachten! Favoriete kleurtjes zijn toch wel Lily Lilac en Serenity Orange🥰

Reply
Marleen 7 maart 2020 - 08:09

Wowwwww..wat heb je prachtig gelakt!! Lijkt wel nep 🤣 je bent een ware kunstenares, echt heeeel mooi!

Reply

Plaats een reactie