Pink Gellac Exotic Chaos collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac exotic chaos swatches

Met een echte jungle heb ik helemaal niks (die immense insecten… iewl!), maar van de kleuren van paradijsvogels en toekans raak ik wel geïnspireerd. Dat had Pink Gellac ook en dat is terug te zien in de nieuwste Exotic Chaos collectie. In de jungle van intens felle, zomerse kleuren voel ik me dan weer wel thuis. Scroll snel verder om de kleurrijke Pink Gellac Exotic Chaos swatches te bekijken.

pink gellac exotic chaos color box collection

Ik ontving de collectie weer in een prachtige, exotische Color Box. Zo krijg je de tinten volledig in stijl thuisgestuurd. De dop is ook weer helemaal in stijl en bevat alle tinten uit de collectie. Natuurlijk heeft ook deze collectie het oude vertrouwde Pink Gellac kwastje: een breed kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac exotic chaos collection

324 Lotus Lila

pink gellac 324 lotus lila swatch exotic chaosDe Pink Gellac 324 Lotus Lila is een lila paarse tint met een koele ondertoon en een creamy finish. We krijgen het al heet genoeg van zo’n exotische collectie, een koele tint is geen slecht begin.

325 Taffy Pink

pink gellac 325 taffy pink pink swatch exotic chaos

De Pink Gellac 325 Taffy Pink is een vrij zachtroze tint, maar nog fel genoeg om te matchen met de collectie. Volgens Pink Gellac is deze creamy tint geschikt voor elke huidkleur. Roze is mijn lievelingskleur (het valt bijna niet op als je naar mijn site kijkt 😉), dus ik kan geen genoeg rozetinten hebben. 

326 Chaotic Pink

pink gellac 326 chaotic pink swatch exotic chaos

De Pink Gellac 326 Chaotic Pink is een levendige roze-paarse tint met een creamy finish en een warme ondertoon. Kun je niet kiezen tussen paars of roze? Dan is deze tint perfect!

327 Mandarin Orange

pink gellac 327 mandarin orange swatch exotic chaos

De Pink Gellac 327 Mandarin Orange is een zomerse, oranje tint met een warme ondertoon en creamy finish. De prachtige ondergaande zon op een hete zomerdag matcht qua tint precies met deze kleur. Helaas is het EK al afgelopen, want deze oranje tint is heel classy en modieus. 

328 Iris Purple

pink gellac 328 iris purple swatch exotic chaos

De Pink Gellac 328 Iris Purple is een koele paarse tint met een creamy finish. Paars is niet mijn favoriete tint op mijn nagels, maar zo’n chique kleur als deze kan ik heel het jaar door dragen. Als je van de iris bloem houdt, dan ga je deze kleur ook geweldig vinden. Hij lijkt namelijk als twee druppels water op die bloem.

Door de naam van de collectie en de tinten kom ik in exotische sferen, maar een chaos is de collectie zeker niet. De tinten passen weer perfect bij elkaar en zijn heel goed gepigmenteerd. Nu maar hopen dat die echte zomer zich nog eens laat zien, zodat niet alleen mijn nagels er exotisch uitzien, maar ook het weer exotische temperaturen heeft.

De Pink Gellac Exotic Chaos is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de exotische Color Box shop je voor € 75,00.

pink gellac exotic chaos collection swatches

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 29 juli 2021 - 09:45

Oeh dit zijn echt allemaal kleuren die ik droeg toen ik twintig was (jaaaaaaren geleden haha;-)) Vooral die (laatste) paarse kleur vond ik toen helemaal geweldig. Nu draag ik vooral rode en zachtroze nagellak.

Reply
Natascha - Beautyopinie 30 juli 2021 - 20:20

Ik vind deze collectie zo lekker zomers!

Reply
Deb 14 augustus 2021 - 12:49

Je moet toch ergens een zomers gevoel van krijgen (van het weer hier krijg ik het namelijk niet 😂). En bij deze collectie lukt dat zeker.

Reply

Plaats een reactie