Pink Gellac Empowered Pink | Pink Ribbon

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Empowered Pink limited edition Pink Ribbon

Oktober is borstkankermaand. Uit alle uithoeken van de wereld worden er initiatieven opgestart om het bewustzijn te verhogen en geld in te zamelen. De wereldwijde organisatie Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van borstkanker om zo borstkanker vroeg op te sporen en om de ziekte beter te kunnen behandelen. Deze maand ondersteunt ook Pink Gellac deze organisatie en jij kunt heel makkelijk jouw steentje bijdragen. Wil je weten hoe? Scroll dan snel verder, want in dit artikel laat ik je de Pink Gellac limited edition Empowered Pink gellak zien.

Pink Gellac Empowered Pink 381 swatch limited edition Pink Ribbon

Wist je dat 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker krijgen?

Pink Gellac heeft de gellak kleur 381 Empowered Pink gelanceerd. Hier gaat bij elke verkoop 25% van de omzet naar Pink Ribbon, waarmee zij dus weer onderzoek naar borstkanker kunnen steunen.

Empowered Pink is een doorzichtige gellak met subtiele Pink Ribbon roze lintjes. Je kunt het als losse lak aanbrengen, maar ook als extra laagje bovenop een gellak kleur. Breng daarna nog een top coat aan.

Pink Gellac 381 Empowered Pink swatch limited edition Pink Ribbon

Met deze limited edition breng je eigenlijk een soort nail art aan op je nagels, maar dan met een onwijs goed verhaal erachter. Ik heb zelf een paar jaar terug al eens het strikje getekend op mijn nagels, maar dat was hem toch nét niet. Hierdoor kun je dus op een laagdrempelige manier een bijdrage leveren aan Pink Ribbon, waarbij je na jouw aankoop ook nog eens extra aandacht geeft aan de organisatie middels het strikje op je nagels. Wat mij betreft is het gewoon een must have. Of het strikje nu bij je past of niet. Dat maakt dan eigenijk niet meer zo enorm uit als je het mij vraagt. 

De Pink Gellac limited edition Empowered Pink is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 | 15 ml.

Pink Gellac Empowered Pink limited edition Pink Ribbon 25% omzet

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie