Pink Gellac Devotion swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac devotion swatches-1

Een paar dagen geleden gaf ik je al wat make-up tips voor de kerstdagen om je te inspireren om toch net wat extra uit te pakken, ondanks de maatregelen. Pink Gellac helpt je om je nagels te laten sprankelen deze feestdagen met de nieuwe Devotion collectie. Hierin vind je vijf uitbundige kleuren met diverse finishes, namelijk shimmers, metallics en glitters. Bekijk hier de Pink Gellac Devotion swatches en kom alvast in de feestelijke sferen!

pink gellac devotion swatches-2

Net als de laatste collecties, is ook deze keer de dop weer afgestemd op het thema van de collectie. Alle kleuren komen terug in de kleurrijke zeshoeken. Net als bij de bijpassende Color Box, waarmee je de tinten volledig in stijl thuisgestuurd krijgt. Ik krijg zelfs zin om een kleurrijke ooglook te maken door de prachtige look van de dame in de Color Box.

309 Graceful Green

pink gellac 309 graceful green swatch

De Pink Gellac 309 Graceful Green is een dennengroene tint en is tijdens de kerstdagen een echte eyecatcher. Poseer in je mooiste outfit bij de kerstboom en laat je nagels stralen! Deze kleur dekt al erg goed met één laagje.

310 Tempting Teal

pink gellac 310 Tempting Teal swatch

De Pink Gellac 310 Tempting Teal heeft een blauw-groene tint met een metallic finish. Let op dat je ervoor zorgt dat je egaal en recht lakt, want anders ontstaan er snel strepen. En dat is natuurlijk zonde van je manicure. Wist je dat deze tint is geïnspireerd op de Turkoois edelsteen? Bijzonder hè?!

311 Crushed Gold

pink gellac 311 Crushed Gold swatch

De Pink Gellac 311 Crushed Gold is een tint die niet mag ontbreken deze feestdagen. De geelgouden shimmer tint is pas dekkend bij twee wat dikkere of drie hele dunne laagjes, waardoor je de tint ook als top coat kunt gebruiken. Zo tover je iedere tint om in een feestelijke kleur met een extra touch.

312 Fabulous Fuchsia

pink gellac 312 Fabulous Fuchsia swatch

De Pink Gellac 312 Fabulous Fuchsia is een sprankelende, felpaarse fuchsia tint met prachtige glitters. Bij één laagje is de kleur niet dekkend en kun je het dus zelfs nog als top coat bovenop een andere kleur aanbrengen voor een extra dimensie. Bij twee wat dikkere of drie dunne laagjes is de kleur wel volledig dekkend. Aan jou de keus dus!

313 Epic Purple

pink gellac 313 epic purple swatch

De Pink Gellac 313 Epic Purple is een elegante, dieppaarse kleur met een verrassingselement. Het lijkt namelijk in eerste instantie (en eigenlijk ook op de swatchfoto) egaal, maar er zitten hele kleine roze-paarse shimmers in die net voor een extra feestelijke touch zorgen.

Het valt me op dat de textuur van deze collectie een stuk dunner is dan de eerdere collecties. Hierdoor kun je jouw tint heel gemakkelijk en snel dun lakken. Dat draagt ook zeker bij aan het gebruiksgemak en dat heeft ook zeker mijn voorkeur. De meeste tinten dekken daarom alleen niet meer zo snel in één laagje, maar dat vind ik zelf niet storend. Je kunt hierdoor juist meer combinaties maken en tinten omtoveren tot bijzondere top coats.

Dus of je nu borrelt via een zoom of met een paar geliefden thuis: zorg dat je tijdens het (online) toasten prachtige en sprankelende nagels hebt! Vergeet ook zeker niet je nagels te hydrateren met de Pink Gellac Cuticle Oil Almond.

pink gellac devotion swatches

De Pink Gellac Devotion collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. Wat is jouw ultieme feestkleur?

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 10 december 2020 - 17:18

Wat een mooie feestelijke collectie 🎄. Vind je foto’s ook erg mooi en sfeervol geworden. Jammer alleen dat niet alle kleuren goed dekken met 2 lagen, dat vind ik zelf toch het meest ideaal. Ik ga ze binnenkort ook uitproberen dus ben benieuwd hoe ze me zullen bevallen.

Reply
Rachel Kromdijk 12 december 2020 - 19:21

De derde vind ik denk ik het mooist, die zou ik in ieder geval zo dragen.

Reply

Plaats een reactie