Pink Gellac Decade of Pink collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Decade of Pink collection swatches review

Wauw Pink Gellac bestaat alweer 10 jaar en viert dat met een feestelijke collectie als eerbetoon aan de bijzondere tienjarige reis. Ik mag zelf ook al ruim vijf jaar kleuren swatchen en producten testen van Pink Gellac en vind het op recht het beste en meest uitgebreide gellak merk dat Nederland kent. Ben je benieuwd naar die speciale collectie? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Decade of Pink collection swatches. 

Deze keer laat ik je de swatches wel even op Color Pops zien, omdat ik zelf net mijn nagels vakantie-proof gemaakt had toen ik de items binnen kreeg. Aangezien het wel een limited edition product is, wilde ik niet wachten om de items aan je te laten zien.

Net als bij een reguliere collectie kun je de kleuren zowel los als in een leuke set shoppen. Deze keer geen Collection Box, maar wel een perfect ‘Pink Gellac roze’ doosje. Compleet met confetti opdruk! Je kunt de kleuren weer snel en egaal lakken dankzij het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde.

183 Sparkling Pink

Pink Gellac 183 sparkling pink swatch Decade of Pink collection review

De Pink Gellac 183 Sparkling Pink zou je al kunnen kennen, want deze sprankelende kleur heeft eerder in het assortiment gezeten. Met deze sprankelende roze tint met roze glitters voeg je aan elke outfit een vleugje glamour toe. Ik ben net als Pink Gellac dol op roze, dus deze tint sprak me gelijk het meeste aan. Gewoon WAUW!

Pink Gellac 183 sparkling pink swatch Decade of Pink collection swatches review

374 Fiesta Pink

Pink Gellac 374 fiesta pink swatch Decade of Pink collection review

De Pink Gellac 374 Fiesta Pink heeft een prachtige, roze basis met feestelijke confetti sprankels in diverse kleuren en maten, zoals geel en oranje. Echt een fiësta lak! Misschien is deze qua glitters het meest subtiel van de drie, maar dankzij de kleurencombinatie is het toch een speciale kleur die perfect past bij deze jubileum collectie!

Pink Gellac 374 fiesta pink swatch Decade of Pink collection swatches review

375 Splashy Pink

Pink Gellac 375 splashy pink swatch Decade of Pink collection review

De Pink Gellac 375 Splashy Pink bevat een combinatie van zwarte, zilveren, witte en gouden confetti in verschillende vormen en maten. Of zoals het merk zelf zegt: “elke streep belichaamt een uitbarsting van energie, een symbool van je creatieve geest die zich bevrijdt.”

Pink Gellac 375 splashy pink swatch Decade of Pink collection swatches review

Toen ik op ging zoeken hoe lang ik zelf al Pink Gellac gebruik, stond ik ervan te kijken dat het alweer 5 jaar is. Dankzij dit merk maakte ik voor het eerst kennis met gellak en ik was direct verkocht. Het scheelt zoveel gedoe ten opzichte van normale nagellak. Je lakt je nagels, droogt ze onder de lamp en direct daarna kun je verder gaan met je dagelijkse leven. Zonder dat je op moet passen dat je je nagels raakt. Heerlijk! Daarbij blijft het lekker lang zitten en heb je dus een paar weken geen omkijken meer naar je nagels.

De Pink Gellac Decade of Pink collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk of als set voor € 30,00. De gellak is HEMA free.

Pink Gellac Decade of Pink collection swatches review ervaring

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 28 september 2023 - 17:12

Super feestelijk! Ik kan me eigenlijk niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst glittertjes op mijn nagels had, ik voel me er denk ik te oud voor haha;-)

Reply

Plaats een reactie