Pink Gellac Cyber Dream swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac cyber dream collection review spring collection

Met haar nieuwste collectie brengt Pink Gellac je vervroegd in lentesferen, dankzij de vijf levendige kleuren die je uitdagen om groots te dromen. Zowel in de combinatie van kleuren als voor nail-art. Ik laat alle je tinten zien, zodat jij je perfect kan voorbereiden op komend voorjaar. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder om de Pink Gellac Cyber Dream swatches te bekijken.

Dream until it’s reality.

pink gellac cyber dream collection review swatches

Natuurlijk kun je ook deze collectie weer volledig in stijl ontvangen met de prachtige Colour Box. Ik word zelf onwijs vrolijk van zowel de box als het design van de doppen, waar je alle tinten uit de collectie terug kunt vinden. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. 

pink gellac cyber dream collection review swatches kwastje brush

364 Energizing Orange

pink gellac 364 energizing orange swatch cyber dream collection review

De Pink Gellac 364 Energizing Orange is een pastel neon-oranje tint met een creamy finish. Het is een combinatie van een bruisende, maar tegelijkertijd zachte tint waar je deze lente precies genoeg mee op zult vallen.

365 Angelic Aqua

pink gellac 365 angelic aqua swatch cyber dream collection review

De Pink Gellac 365 Angelic Aqua is een ijsblauwe, mintige tint met een creamy finish. Als je denkt aan de kleur van de lente, dan denk je aan deze tint. De natuur gaat eindelijk weer bloeien en de jonge blaadjes komen tevoorschijn.

366 Fortune Blue

pink gellac 366 fortune blue swatch cyber dream collection review

De Pink Gellac 366 Fortune Blue is met haar blauwe glittertint dé knaller van de collectie. Breng één laagje aan voor een vrij sheer finish of bouw het met een tweede laagje op tot een volledige dekking.

pink gellac cyber dream collection review spring collection 366 fortune blue

367 Secret Purple

pink gellac 367 secret purple swatch cyber dream collection review

De Pink Gellac 367 Secret Purple is een zachtpaarse tint met een warme ondertoon en een creamy finish. Eigenlijk is dit de perfecte tint voor Pasen. Breng wat dunne zwarte stipjes aan met nail art tools en je hebt een paasei-nagel!

368 Intense Plum

pink gellac 368 intense plum swatch cyber dream collection review

De Pink Gellac 368 Intense Plum is een levendige roze tint met een vleugje paars. Een echte, bruisende voorjaarskleur die ik als pink lover fantastisch vind.

We mogen qua weer alweer langzaam proeven van dat frisse lentezonnetje, maar dankzij de nieuwste Pink Gellac collectie ben ik helemaal klaar voor het voorjaar. Alle tinten dekken mooi met twee laagjes. Angelic Aqua is wel net wat dunner, dus daar zou je er met wat dunnere laagjes wellicht drie moeten doen.

De Pink Gellac Cyber Dream collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 69,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac cyber dream collection colour box review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Amy 14 maart 2023 - 10:58

Wat een prachtige collectie weer! Vooral energizing orange en angelic aqua spreken mij erg aan.

Reply

Plaats een reactie