Pink Gellac Cuticle Oil Almond review

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Cuticle Oil Almond review-1

Verzorgde handen en nagels houdt niet op bij mooi gelakte nagels. Ook je nagelriemen maken daar een belangrijk deel van uit. Daarbij stimuleert het de de groei van je nagels. Daarom ben er een groot fan én grootverbruiker van. Een van mijn favoriete gellak merken, Pink Gellac komt met een nagelriemolie en die ga ik voor je testen. Daarom lees je hier de Pink Gellac Cuticle Oil Almond review.

Pink Gellac Cuticle Oil review

De olie hydrateert de droge huid en zorgt voor een natuurlijke glans. Daarnaast verbetert de nagelriemolie de conditie van de nagels en stimuleert het de groei van de nagels. De hydraterende formule wordt snel in de huid opgenomen en bevat hydraterende ingrediënten met amandelextract.

Review Pink Gellac Cuticle Oil Almond

Je kunt de olie gewoon met het kwastje aanbrengen. Die is net wat smaller en stugger dan de kwastjes van de gellak. Hierdoor kun je het wel precies rondom je nagels aanbrengen. De verpakking ziet er fris uit door de roze look met details van amandelen. Het potje is doorzichtig en aan de achterzijde zit geen sticker, waardoor je gemakkelijk kunt zien hoeveel product er nog in de verpakking zit.

Pink Gellac nagelriemolie review

De olie heeft de warme, zoete geur van amandel en is vrij waterig. Hierdoor heb je niet veel nodig voor een gewenst resultaat en blijft het niet lang op de huid liggen. Daarom vind ik de olie zeker voor overdag erg fijn, omdat je het snel tussendoor kunt aanbrengen. Verder hydrateert het mijn nagelriemen zeker, maar is dit product niet het meest voedende voor je nagelriemen wat ik ooit gebruikt heb. Desalniettemin vind ik daarom dus juist voor overdag fijn in gebruik.

De Pink Gellac Cuticle Oil Almond is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 7,00 | 15 ml. Ik heb ook nog andere Pink Gellac reviews geschreven en veel tinten geswatcht voor je!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 3 november 2020 - 07:17

Ik moet eigenlijk dit soort olie’tjes ook vaker gebruiken! Ik gebruik wel echt elke dag handcreme maar eigenlijk is dit net even iets extra’s voor je nagels en je nagelriemen. Fijn dat deze olie niet zo vettig is.

Reply
Natascha - Beautyopinie 3 november 2020 - 09:21

Ik gebruik tegenwoordig heel vaak olie en vind deze ook heerlijk. Vooral die geur, mmmm!

Reply
Deb 3 november 2020 - 09:42

Vind dit een fijne uitbreiding op hun verzorgingsassortiment. Hij ruikt inderdaad heerlijk en het flesje ziet er zo mooi uit 😍.

Reply
Tessa 4 november 2020 - 11:00

Wat een leuke verpakking heeft deze nagel verzorging

Reply

Plaats een reactie