Pink Gellac Cat Eye Glam swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Cat Eye Glam handleiding zo werkt het swatches

Pink Gellac bewijst dat betoverende nail art niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met haar nieuwste collectie creëer je dankzij een magneetje unieke, glamoureuze 3D effecten die in elk lichtinval uniek is. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Cat Eye Glam swatches.

Pink Gellac Cat Eye Glam collection box review swatches

De collectie kun je weer net als altijd in stijl ontvangen dankzij de Collection Box. Alle tinten van de collectie kun je in zowel het design van de box als op de doppen van alle tinten terugvinden. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. 

Pink Gellac Cat Eye Glam collection review swatches

Zo gebruik je de Pink Gellac Cat Eye Magnet

Voor het speciale ‘Cat Eye’ effect met het magneetje is het belangrijk om eerst een basiskleur aan te brengen voor je met een van de tinten aan de slag gaat. Doordat de magneetdeeltjes in de lak naar één zijde worden geduwd met het magneet, verdwijnt ook een deel van de kleur op die plek en wordt het wat transparant als je het direct op je nagels aanbrengt. En dat doet af aan het effect die je juist wilt creëren.

Pink Gellac Cat Eye magnet review werking handleiding

Bereid je nagels voor zoals je altijd doet voor je gellak aanbrengt en breng daarna de base coat aan. Afhankelijk van de Cat Eye kleur die je gaat kiezen, breng je een witte, zwarte of soortgelijke Pink Gellac tint aan als basis. Breng hier één of twee laagjes van aan; dat is afhankelijk van de dekking van de kleur. Daarna breng je de Cat Eye kleur aan, maar hard deze nog niet uit onder de lamp! Gebruik namelijk eerst het magneet om je effect naar keuze te creëren. Tevreden? Dan kun je je nagels onder de lamp doen. Je kunt dit naar wens ook nog een keer herhalen en dus twee laagjes met het magneetje aanbrengen. Maak de creatie dan af met een top coat (zoals de Shine), laat deze uitharden onder de lamp, verwijder het plaklaagje, breng nagelriemolie aan en jouw creatie is klaar!

Pink Gellac Cat Eye glam magnet review werking handleiding

De magneet is dubbelzijdig. Gebruik de dubbele-S kop voor kruis-, S- en X-type effecten en gebruik de lange kop om diagonale, rechte en brede effecten te creëren. Je moet er even handigheid mee krijgen, dus ik raad je aan om er even mee te spelen. Voor de swatches heb ik puur de lange kop gebruikt, omdat het anders heel slecht vast te leggen is op beeld.

Swatches Pink Gellac Cat Eye Glam Collection

Normaal gezien swatch ik de kleuren puur op mijn nagels. Alleen dankzij het unieke effect dat je met het magneetje kunt creëren, doe ik het net even anders. Op de handswatches bracht ik de kleuren aan zoals ik altijd doe net als ieder andere gellak. Alleen op de color pops zie je het effect van de magneet. Nou ja… Een poging tot dan, want wauw wat een effect joh in het echt! Op de color pops zien de magnetische effecten er eigenlijk nog wat flauwtjes uit. Je moet echt spelen met het licht en je nagels laten bewegen.

Gleaming Green

Pink Gellac gleaming green swatch Cat Eye Glam collection review

De Pink Gellac Cat Eye Gleaming Green is een lichtgroene tint die lijkt op het mineraal jade. Ondanks dat het nu winter is, lijkt het me vooral echt een prachtige kleur in de lente. Zeker met het cat eye effect erbij, waarmee je zo’n subtiele tint ineens heel speciaal kunt maken.

Pink Gellac gleaming green swatch magnet magneet Cat Eye Glam collection review

Pink Gellac raadt aan om een witte, zwarte of lichtgroene basis aan te brengen. Voor de color pop swatch bracht ik 299 Coco White aan.

Sacred Silver

Pink Gellac sacred silver swatch Cat Eye Glam collection review

De Pink Gellac Cat Eye Sacred Silver is een zilveren glitterkleur met een hypnotiserend fluwelen effect. Het is wat mij betreft ook een fantastische kleur tijdens de feestdagen, waarbij de glitters extra sprankelend worden dankzij de lichtjes in de kerstboom. 

Pink Gellac sacred silver swatch magnet magneet Cat Eye Glam collection review

Pink Gellac raadt aan om een witte, zwarte of zilveren basis aan te brengen. Voor de color pop swatch bracht ik 299 Coco White aan.

Poised Pink

Pink Gellac poised pink swatch Cat Eye Glam collection review

De Pink Gellac Cat Eye Poised Pink is een zachtroze, bijna velvet tint. Net zo subtiel als Gleaming Green, maar tegelijkertijd ook weer net zo speciaal te maken als die variant! Subtiel, met een schitterend (letterlijk!) effect.

Pink Gellac poised pink swatch magnet magneet Cat Eye Glam collection review

Pink Gellac raadt aan om een witte, zwarte of lichtroze basis aan te brengen. Voor de color pop swatch bracht ik 299 Coco White aan.

Bejeweled Purple

Pink Gellac bejeweled purple swatch Cat Eye Glam collection review

De Pink Gellac Cat Eye Bejeweled Purple is een betoverende paarse tint met paars-roze glitterdeeltjes. Zelfs zonder effect met het magneet, is deze tint echt ontzettend speciaal en geeft het in ieder licht een ander effect. Of zoals Pink Gellac het zelf noemt: deze kleur bevat een kameleon glans. Mijn favoriet!

Pink Gellac bejeweled purple swatch magnet magneet Cat Eye Glam collection review

Pink Gellac raadt aan om een zwarte of paarse basis aan te brengen. Voor de color pop swatch bracht ik 307 Maroon Purple aan.

Alluring Emerald

Pink Gellac alluring emerald swatch Cat Eye Glam collection review

De Pink Gellac Cat Eye Alluring Emerald is een groen-paarse tint met net zo’n prachtig kameleon effect als Bejeweled Purple. In het echt zie je zoveel beter hoe speciaal deze tint is in verschillende lichtinvallen. Het is echt een pareltje!

Pink Gellac alluring emerald swatch magnet magneet Cat Eye Glam collection review

Pink Gellac raadt aan om een zwarte of groene basis aan te brengen. Voor de color pop swatch bracht ik 309 Graceful Green aan.

De Pink Gellac Cat Eye Glam collectie is precies op het goede moment gelanceerd: net voor de feestdagen, waarbij je altijd toch nog een tikkeltje extra je best doet om er stralend uit te zien. Klassiek rood met een gouden touch is voorbij als je deze collectie kunt bemachtigen! Prachtig! Daarbij werkt het magneetje ook heel makkelijk. Zelf vind ik het vooral fijn dat als het resultaat even niet is zoals je hoopt, je gewoon even opnieuw begint door het lakje opnieuw uit te smeren en aan te brengen. Voor je het onder de lamp doet, kun je gewoon nog alle kanten op. Ik ga de komende tijd nog lekker spelen met het magneetje, zodat ik het tijdens de feestdagen helemaal onder de knie heb. 

De Pink Gellac Cat Eye Glam collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 18,00 | 15 ml per stuk en de magneet shop je los voor € 4,00. De Collection Box, waarin de volledige, vegan en HEMA free collectie zit samen met het magneetje, shop je voor € 79,00.

Pink Gellac Cat Eye Glam swatches

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie