Pink Gellac Blooming Chic swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Blooming Chic collection swatch review

Lente in een box. Dat is toch wel de omschrijving die me het eerst te binnen schoot bij het zien van de box met daarin de nieuwste (limited edition!) lentecollectie van Pink Gellac. Hierin vind je drie tinten waarmee je eindeloze combinaties kunt maken, die perfect aansluiten bij het frisse lentegevoel. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Blooming Chic swatches.

Pink Gellac 396 pastel petals look swatch Blooming Chic collection review

Ondanks dat de collectie slechts drie tinten bevatten in plaats van vijf zoals we gewend zijn, kun je het toch weer in stijl ontvangen via een Collection Box. Alleen de vorm is net wat anders. Net een bloem die open bloeit als je de box opent. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

395 Vibrant Pink

Pink Gellac 395 vibrant pink swatch Blooming Chic collection review

De Pink Gellac 395 Vibrant Pink is een levendige, felroze tint met een vleugje neon. Het bevat een koele ondertoon en heeft een creamy finish. Mijn favoriet van de collectie! Waarom? Tja de tint is roze… 😅

396 Pastel Petals

Pink Gellac 396 pastel petals swatch Blooming Chic collection review

De Pink Gellac 396 Pastel Petals is een transparante tint met levendige confetti in verschillende levendige tinten. Je kunt de tint op zichzelf dragen of over andere gellak kleuren als extra touch. Let op: de confetti kan naar beneden zakken. Rol daarom het flesje voor gebruik op zijn kop in je handpalmen (niet schudden!).

397 Lively Green

Pink Gellac 397 Lively Green swatch Blooming Chic collection review

De Pink Gellac 397 Lively Green is een frisse groene tint met een vleugje neon en een creamy finish. Het is zowel een frisse als levendige kleur.

Pink Gellac zegt dat je met Blooming Chic je manicure op een nieuwe manier kan laten opbloeien: “een nieuw hoofdstuk van verfijning en levendigheid.” Ik sluit me daar volledig bij aan. Zeker omdat het echt de ‘ouderwetse’ kleuren zijn die je bij de lente verwacht. Geen speciale tinten die toevallig in de mode zijn, maar terug naar de basis. En juist dat maakt de collectie verfrissend en mooi.

De Pink Gellac Blooming Chic is verkrijgbaar op pinkgellac.nl. Losse flesjes shop je voor € 16,00 per stuk | 15 ml. De Collection Box, waarin de volledige, vegan en HEMA free collectie zit, shop je voor € 40,00.

Pink Gellac Blooming Chic limited edition collection swatch review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie