Pink Gellac Additional Favorites Box review

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac additional favorites box review-1

Pink Gellac heeft een aantal mooie lanceringen van de afgelopen tijd, een nieuw limited kleurtje en de shine top coat gebundeld in de Additional Favorites Box. Ik vertel je alles over de inhoud, swatch de limited edition sparkling rode kleur en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Pink Gellac Additional Favorites Box review.

Pink Gellac additional favorites box review

In de box vind je vijf lakjes, namelijk:

  • Prep Booster
  • Peel Base
  • Rubber Base
  • Shine
  • 163 Rockstar Red

Prep Booster en Peel Base | lees hier de volledige review

Vind je het, net als ik, leuk om regelmatig te wisselen van kleurtjes, maar wil je wel gewoon een gellak gebruiken en niet teveel tijd kwijt zijn aan het eraf te weken? Dan is deze combinatie een musthave voor jou. Hiermee wissel je snel van een kleur en hoef je het niet van je nagels af te weken. Met een bokkenpootje wip je de kleur zo van je nagels en zijn ze ready voor de nieuwe kleur!

pink gellac peel base prep booster

Rubber Base | lees hier de volledige review

De Rubber Base is vanaf het moment dat ik het in huis heb, mijn nieuwe favoriete base coat. Deze variant is speciaal geschikt voor broze nagels, omdat het flexibel en rubberachtig is. Zo geeft het extra stevigheid aan slappe en broze nagels en buigen ze mee met je natuurlijke nagel. Je kunt de Rubber Base ook gebruiken in combinatie met de Peel Base manicure voor extra versteviging.

pink gellac rubber base

Heb je geen broze nagels, dan raad ik je alsnog de Rubber Base aan. Ik merk dat mijn gellak langer blijft zitten, het is makkelijker te verwijderen en mijn nagels beschadigen een stuk minder snel. Misschien ook omdat ik met de andere varianten vaak te weinig geduld had en het niet lang genoeg liet weken.

Shine

Ik gebruik zelf normaal gezien altijd de Ultra Shine top coat van Pink Gellac, maar in reviews en groepen op Facebook lees ik altijd veel positiefs over de Shine variant. Hij zou net wat minder hard worden dan de Ultra Shine, waardoor het een wat betere match is voor broze nagels. Pink Gellac zegt daar zelf trouwens niets over.

pink gellac shine

De Shine top coat geeft een mooie glans aan gelakte nagels. Na het uitharden onder de lamp blijft er een plaklaag over, die je gemakkelijk kunt verwijderen met de Pink Cleaner. Verder bevat deze variant een UV-filter die jouw manicure extra beschermt tegen verkleuringen. Pak je graag een zonnebankje of worden jouw nagels veel blootgesteld aan de zon (zeker in de zomermaanden), dan is de Shine top coat een goede match bij jouw manicure!

163 Rockstar Red swatch

pink gellac 163 rockstar red swatch

Het is mogelijk dat je de Pink Gellac 163 Rockstar Red al kent. Deze kleur is er een tijdje uit geweest, maar speciaal voor de Additional Favorites Box heeft hij een comeback gemaakt! Het is een prachtige, felrode tint met roodroze en gouden glitters voor een extra sparkly touch.

pink gellac 163 rockstar red swatch-1

Ik vind de box echt een aanrader en niet alleen perfect voor als je al een Pink Gellac fan bent, maar ook voor nieuwe Pink Gellac lovers. Heb je zelf al een LED of UV lamp met de bijbehorende tools en wil je kennismaken met het merk? Dan heb je met deze box alles wat je nodig hebt voor een mooie manicure. Daarbij vind ik wat items uit deze box een grotere aanrader dan uit de standaard starter sets, omdat je hierin de Rubber Base vindt. Mijn absolute favoriet! Daarnaast vind ik de kleur 163 een goede keus van het merk, omdat iedereen met rood staat!

De Pink Gellac Additional Favorites Box is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 55,00 en heeft een waarde van € 75,00.

pink gellac color pops ring

Heb je net als ik allemaal leuke tinten verzameld, dan is de nieuwe Color Pops Ring ook erg leuk. Zo kun je namelijk stijlvol en overzichtelijk je kleuren swatchen. De matzwarte ring kun je open en dicht klikken en houdt 30 blanco staaltjes bij elkaar. Hierop kun je niet alleen jouw kleur swatchen, maar ook het nummer van de aangebrachte kleur opschrijven. Ook handig om te weten is dat de staaltjes afneembaar zijn. Je shopt de Color Pops Ring voor € 8,00.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer

Plaats een reactie