Philosophy the microdelivery vitamin C/peptide resurfacing peel review

door Daphne - verdraaid mooi
philosophy the microdelivery vitamin c peptide resurfacing peel review

De Philosophy the microdelivery vitamin C/peptide resurfacing peel (een hele mond vol!) is een set van twee producten dat een ware make-over voor je huid zou zijn in slechts drie minuten. Dat maakte me nieuwsgierig en gelukkig hoef ik die niet langer te bedwingen, want ik mocht hem testen! Daarom lees je in dit artikel de review!

Het setje bestaat uit twee producten die echt samenwerken. Daarom kun je het één niet zonder het ander gebruiken en dus niet los van elkaar kopen.

Beloftes, ingrediënten en gebruik Philosophy peel

Philosophie gebruikt de dermatologische wetenschap en de kracht van de natuur om de huid te transformeren. Door die innovatieve technologieën en multifunctionele formules te combineren, is het merk ervan overtuigd dat je pas echt zult stralen als je goed voor zowel je lichaam als geest zorgt. Zo ben je ook van binnenuit mooi. Klinkt goed toch?! Deze peel is dus ook geïnspireerd op dermatologische behandelingen. Philosophy belooft dat de producten je huid een mooie uitstraling geeft, vernieuwt en versterkt met peptide en vitamine C. Het resultaat is een egale, gladde en zachte huid, waarbij fijne lijntjes vervaagd zijn.

philosophy the microdelivery vitamin c peptide resurfacing peel review-1

Op de afbeelding hierboven vind je de volledige ingrediëntenlijst van beide producten, waarvan ik in het kort vertel wat vitamine C en Peptide nu eigenlijk voor je huid doen. Peptiden zijn aminozuren die van nature al in de huid voorkomen, die er onder andere voor zorgen dat huidcellen nieuwe collageen en elastine aanmaken. Vitamine C verheldert de huid, beschermt tegen celoxidatie, neutraliseert vrije radicalen en stimuleert de aanmaak van collageen.

philosophy the microdelivery resurfacing peel review

Je gebruikt de set één keer per week, het liefst ’s avonds. Eerst breng je de huidvernieuwende kristallen (de scrub) aan op een schone en droge huid. Eén theelepel is voldoende. Dan masseer je het zo’n 60 seconden zacht in de huid. Daarna breng je de activerende gel met melkzuur/salicylzuur (de lotion) aan. Daar heb je ook maar één theelepel voor nodig en die combinatie zorgt voor een wit schuim. Laat het zo’n twee tot drie minuten intrekken of scrub je huid in die tijd voor een extra exfoliërende werking. Spoel dan alles goed van je huid en hydrateer je huid met een goede verzorging. Heb je een gevoelige huid? Gebruik dan niet teveel druk tijdens het inmasseren en sla het inmasseren bij de tweede stap over.

philosophy the microdelivery resurfacing peel review-2

Review Philosophy the microdelivery vitamin C/peptide resurfacing peel

Heb je een druk leven of geen zin om uren met je huid bezig te zijn? Dan is dit product echt wat voor jou! In een paar minuten heb je een thuis-peeling behandeling gedaan, waarbij je huid zichtbaar opknapt. Het is geen goedkoop product, maar het is ook niet te vergelijken met een reguliere scrub. De producten werken zo intens intensief én je hebt er erg weinig voor nodig. Tel daar bij op dat je de producten maar één keer per week nodig hebt en het is het waard!

philosophy the microdelivery resurfacing peel review-1

Mijn huid ziet er na het eerste gebruik al gezond en stralend uit en voelt onwijs zacht en glad aan. Daarbij worden de producten die ik na de ‘huid make-over’ (zoals Philosophy zelf zegt) aanbreng, veel beter in de huid opgenomen. Zo wordt het effect van de peeling nog meer zichtbaar en kunnen de crèmes beter naleven wat de toegevoegde bestanddelen beloven. Ik heb al veel producten gebruikt die prima exfoliëren, maar deze set komt echt van een andere dimensie. Wauw!

De Philosophy the microdelivery vitamin C/peptide resurfacing peel is verkrijgbaar via iciparisxl.nl voor € 81,05.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 19 oktober 2020 - 09:28

Dat klinkt wel leuk; een huid make-over;-) Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent, ik heb momenteel een exfolierend product van Sisley in gebruik en die bevalt me ook goed.

Reply
Deb 20 oktober 2020 - 19:54

Dit klinkt echt heel goed! Ik ben zelf nog niet zo heel erg bekend met de skincare van Philosophy. Ben overigens groot fan van hun Amazing Grace geur waar ik al meerdere flesjes van versleten heb. Dus ga hier zeker ook eens voor kijken.

Reply

Plaats een reactie