Pepe Jeans Bright Eau de Parfum review

door Daphne - verdraaid mooi
pepe jeans bright eau de parfum review

De nieuwste lancering van Pepe Jeans bekrachtigt de uniciteit van alle vrouwen en brengt schoonheid, diversiteit en vrijheid van zelfexpressie. Daarbij is de verpakking ontworpen met engagement voor duurzaamheid. Oftewel: een geur die vraagt om een stralende toekomst. Ik vertel je meer over de geur, over het verhaal achter de geur en geef je mijn mening. Benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pepe Jeans Bright Eau de Parfum review.

Bright is stralend, voorwaardelijk en glorieus.

Bright is een inclusieve geur die inspireert om vrij en moedig te leven met een positieve toewijding aan jezelf, aan anderen en aan de toekomst.

pepe jeans bright eau de parfum review vegan geur parfum

Geur & flacon

Topnoten: mandarijn, peer, gember
Hartnoten: witte pioen, jasmijn, huidakkoord
Basisnoten: sandelhout olie, muskus, patchouli olie

pepe jeans bright eau de parfum review vegan geur duurzame geur

Mandarijn uit de topnoten geeft een opwekkend karakter aan het parfum. Jasmijn uit de hartnoten is een nobele en heilige bloesem met een krachtige vrouwelijk hart. Die noten werden oorspronkelijk geoogst in India door de goden die begunstigd zijn met vele helende eigenschappen. Patchouli olie uit de basisnoten is een noot dat vrijheid en sensualiteit in de geur brengt. Oorspronkelijk werd het in India en Sri Lanka gebruikt als medicijn en afweermiddel. Sandelhout uit de basisnoten komt uit de westelijke woestijn van Australië en is biologisch gecertificeerd.

De parfum is 100% vegan en bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten.

pepe jeans bright eau de parfum review navulling navul flacon spraykap

De flacon laat de duurzamere kant van Pepe Jeans zien, waarbij de impact op het milieu verminderd wordt. Dat doet het merk door het gebruik van gerecycleerde en recyclebare materialen en duurzaam gewonnen ingrediënten, maar ook door middel van een innovatieve navulbare flacon. De flacon heeft namelijk een herbruikbare spraykap, waarmee het parfum kan worden hervuld in 80 ml en 50 ml parfum formaten. Die delen namelijk dezelfde spraykap. Zo is er minder productverspilling. Daarnaast is de verpakking FSC-gecertificeerd en zijn zowel de flacon als de verpakking volledig recyclebaar. 

Review Pepe Jeans Bright Eau de Parfum

Bright opent met fruitige mandarijnnoten en een frisse, kruidige combi van gember en peer. De geursensatie wordt bij de hartnoten wat poederiger en bloemiger dankzij de witte pioen en jasmijn. Dat schuift wat naar de achtergrond bij de basisnoten, die zorgt voor een wat kruidige, houtachtige combinatie.

pepe jeans bright eau de parfum geurnoten geurtonen review

Als je de geur net voor het eerst op gesprayd hebt en je vriend vraagt gelijk welke geur je op hebt, omdat je zo lekker ruikt, dan weet je dat het goed zit. De combinatie van frisheid, kracht, kruidig en bloemig maakt het de perfecte geur voor alle gelegenheden. De lagen in de geur benadrukken de diversiteit en vrijheid die het merk bekrachtigt. Dit wordt mijn nieuwe geur voor het najaar.

Pepe Jeans Bright Eau de Parfum shop je bij geselecteerde Douglas filialen en online op douglas.nl en is verkrijgbaar in diverse formaten, namelijk: 80 ml voor € 46,95, 50 ml voor € 36,95 en 30 ml voor € 27,95. Je kunt ook een recharge kopen en die kost € 36,95 voor 80 ml.

pepe jeans bright eau de parfum review self love

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie