Payot Uni Skin Mousse Velours review

door Daphne - verdraaid mooi
payot-uni-skin-mousse-velours-review

Ik ontvang regelmatig gezichtscrèmes, maar deze crème van Payot sprong eruit door de prachtige vorm van de pot en de parelmoerglans van de crème zelf. Ik ben heel benieuwd naar het effect op de huid en daarom lees je hier de Payot Uni Skin Mousse Velours review.

payot-uni-skin-mousse-velours-review-1

De vorm van de pot vind ik erg elegant en doet me denken aan de taille van de vrouw. Vanaf de buitenkant zie je de parelmoer fonkelingen al en is de deksel zilver, glanzend. Het zit verpakt in een zilver glanzend, kartonnen doosje en daarop vind je meer informatie en de bestanddelen. Het beschermplaatje op de crème zorgt ervoor dat het geen knoeiboel wordt op de deksel en je dus optimaal kunt profiteren van alle crème.

Beloftes van Payot

De Payot Uni Skin Mousse Velours bestrijdt volgens het merk de onregelmatigheden van de teint. Het bestrijdt het cellulair disfunctioneren dat kan leiden tot een onregelmatige uitstraling en teint, zoals donkere vlekken, vaalheid, littekens en roodheid. Daarnaast zorgt de luchtige textuur voor een effen en lichtere teint en straalt de huid door de licht reflecterende eigenschappen. De crème is geschikt voor alle huidtypes.

payot-uni-skin-mousse-velours-review-4

De crème bevat extract van goudsbloem, Aziatische planten, kiwi en waterkers. Goudsbloem extract heeft een kalmerende eigenschap en draagt bij aan de regeneratie van de huid. Extracten van Aziatische planten hebben vooral verlichtende eigenschappen voor de huid. De kiwi extract verheldert de teint en hydrateert. Daarnaast bevat het vitamine C om de huid er jong en stralend uit te laten zien. Waterkers extract helpt bij het bleken van huidvlekken en heeft herstellende eigenschappen voor de huid.

Review Payot Uni Skin Mousse Velours

Je brengt de crème aan door eerst een kleine hoeveelheid van de verzorgende crème op te warmen tussen je handen. Daarna maak je opwaartse, drukkende bewegingen vanaf het midden van het gezicht naar buiten toe. Zo activeer je de microcirculatie en de celregeneratie en stimuleer je de stralende en effen huid. Let op dat je bij het aanbrengen van de crème de oogcontouren vermijd.

payot-uni-skin-mousse-velours-review-2

Hoe mooi is de parelmoerglans van de crème?! Ik houd ervan! Ik kan je niet uitleggen naar wat de crème ruikt, maar het heeft een luxe lichtzoete geur en ruikt heerlijk! Het heeft een luchtige mousse textuur en smelt heel mooi in de huid. Daarbij voelt het fluweelzacht aan en laat het een prachtige, licht reflecterende glow achter op de huid. Die glow (absoluut geen glitters!) vormt een prachtige basis voor een stralende make-up look. Ik houd van een glowy huid en poeder daarom ook vrijwel nooit af en daar is deze crème perfect voor. Bovendien zorgt die lichtreflecterende glow ervoor dat oneffenheden minder opvallen.

Payot Uni Skin Mousse Velours is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor € 66,20 – 50 ml. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.

payot-uni-skin-mousse-velours-review-3

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

bychristiana 12 november 2019 - 09:27

Ik heb deze crème zelf ook gebruikt! Ik vond hem erg fijn, een fantastische geur en textuur, en een mooi uitziende huid. Sowieso heeft Payot echt fijne producten. Afgelopen zomer gebruikte ik bijvoorbeeld hun zonnebrandcrème en daar was ik ook al zo enthousiast over.

Reply
Sonja 12 november 2019 - 18:55

Ik vind het een geweldig merk! Ik heb de blue light lijn getest en daar was ik echt van onder de indruk.

Reply

Plaats een reactie