Payot Nutricia lijn | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
payot nutricia

Als je huid last heeft van droogheid, dan heeft het kenmerken als een trekkerig gevoel, irritatie, ongemak en een doffe teint. Ervaar je die ongemakken, dan is de hydrolipidenfilm niet langer de beschermende barrière van de huid en wordt zij blootgesteld aan externe agressies. Denk aan blootstelling aan de zon, kou, wind etcetera. Het is verrijkt met het extract van Japanse lelie en een cocktail van plantaardige oliën. De lijn wordt uitgebreid met twee nieuwe producten om de droogste huid te verwennen.

payot nutricia baume super reconfortant

Nutricia Baume Super Réconfortant – € 52,50
Deze omhullende balm voedt de meest droge huid met intense voeding. Net zoals een winterse deken beschermt het de huid tegen uitdroging in een periode van extreme kou. De huid krijgt haar comfortabele gevoel weer terug terwijl het strakke gevoel en de roodheid direct afnemen en verdwijnen. De heerlijke balm kan zowel als dag- en als nachtcrème gebruikt worden als de huid droog is, maar ook als masker in de winter of als noodverzorging op de zeer droge delen van het lichaam (ellebogen, knieën en handen).

Actieve bestanddelen:

  • 3 voedende plantenoliën: olie uit zoete amandel, frambozenzaad en moerasbloem. Zij voeden de huid en geven essentiële verzorging waardoor de huidbarrière versterkt wordt.
  • Organische kokosnootolie: verhoogt de voedende werking door de vetten in de huid intensief aan te vullen waardoor het trekkerige gevoel verdwijnt.
  • Shea butter: staat bekend om zijn ultra-voedende werking. Helpt de huid om droogheid te bestrijden.
  • Extract van Japans slangengras (patent): versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid door de synthese van vetten te stimuleren zodat de huid zichzelf kan beschermen tegen externe invloeden.
payot baume levres cocoon

Baume Lèvres Cocoon – € 19,50
Deze oneindig prettige balm voedt, verzacht en beschermt intensief zelfs de meest droge of beschadigde lippen. Het omwikkelt de lippen in een cocon van zachtheid en wordt een bondgenoot voor de winter, zelfs in een periode van extreme kou!

De crèmige textuur die de lippen herstelt en een subtiele glans geeft, voelt niet plakkerig aan. De subtiele geur van rozen maakt de lippen om te kussen.

Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

bychristiana 7 februari 2020 - 06:58

Ja! Ik kreeg ook het persbericht, ik ben altijd gek op de producten van Payot, hier ben ik dan ook erg benieuwd naar, de producten lijken me heerlijk.

Reply

Plaats een reactie