Payot Hydra-Fresh Gel Réparateur review

door Daphne - verdraaid mooi
payot hydra fresh gel reparateur review

Afgelopen jaar vertelde ik je al alles over de Payot Sunny collectie en testte ik de Payot Brume Lactée. Dit jaar wordt de lijn uitgebreid met twee nieuwe producten, waarvan ik de after sun ga testen. Daarom lees je hier de Payot Hydra-Fresh Gel Réparateur review.

payot hydra fresh gel reparateur review-2

Deze after sun is speciaal geschikt voor het gezicht die de zongebruinde teint volgens Payot langer mooi houdt. De frisse gel verandert in een crème bij contact met de huid. Zo versmelt het met de huid en laat je zongebruinde teint stralen. Daarnaast kalmeert, hydrateert en herstelt de gel de huid.

Bestanddelen

Op de afbeelding zie je de hele ingrediëntenlijst, waarvan ik wat bestanddelen uitlicht. Het kakadu-pruim extract heeft een antioxidanten werking die de huid beschermt tegen vroegtijdige tekenen van huidveroudering door de zon. Duindoornolie verbetert de elasticiteit van de huid en reguleert het vochtgehalte. Rozenbottelolie helpt de (verbrande) huid te herstellen en hydrateert de huid. Verder bevat de after sun kokosolie, dat volgens mij voor zo’n beetje alles goed is. Dus ook voor de huid die blootgesteld is aan de zon. Het werkt namelijk hydraterend en kalmerend. Een ander zeer bekend ingrediënt is aloë vera extract dat verkoelt en verzacht. Erythrulose helpt je gebruinde huid langer mooi te houden.

payot hydra fresh gel reparateur review-3

Review Payot Hydra-Fresh Gel Réparateur

Niet alleen ik, maar ook 20 vrijwilligers hebben deze after sun getest. Zij hebben het product vier weken dagelijks gebruikt en beter kan het resultaat niet zijn. 100% van de vrijwilligers vindt dat de bruine kleur egaler is en langer mooi blijft, de huid gladgestreken en voller is en dat de huid mooier is.

payot hydra fresh gel reparateur review-1

Je brengt de after sun aan op je gezicht, hals en decolleté. Het product is gemakkelijk te doseren door middel van het pompje. Er zit ook een dopje op, zodat je het met een gerust hart mee kunt nemen op reis zonder dat heel je koffer onder de after sun zit. Het heeft ongeveer dezelfde friszoete, zachte geur als andere producten uit de lijn. De lotion smeert vrij dun uit, maar de huid voelt wel heel vol aan nadat je het ingesmeerd hebt. Mijn huid voelt zacht, mega gehydrateerd en lekker fris aan. Of het de bruine huid ook langer bruin houdt, durf ik alleen niet te zeggen, omdat ik mijn gezicht zo weinig mogelijk blootstel aan de zon. Payot geeft trouwens ook aan dat je het product ook als serum of masker kunt gebruiken. Zeker als je huid veel te verduren heeft gehad, is een maskertje erg fijn!

De Payot Hydra-Fresh Gel Réparateur after sun kost € 37,50. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is? Klik dan hier. Benieuwd naar reviews van andere Payot producten? Klik dan hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Deb 7 juni 2020 - 10:03

Alleen de fles is al prachtig! Ik wil heel graag eens iets van Payot proberen, lijkt me een super mooi merk. Ook ben ik benieuwd naar de geur geworden. Ps. hele mooie foto’s heb je genomen, ben jaloers dat je vlakbij het strand woont 😂

Reply

Plaats een reactie