Paula’s Choice Hyaluronic Acid Booster review

door Daphne - verdraaid mooi

Hyalurzonzuur is toch wel het vloeibare goud onder de skincare ingrediënten. Ik ben hier zelf ook dol op en dat is niet voor niets. Hyaluronzuur heeft namelijk het vermogen om duizend keer zijn gewicht aan vocht aan te trekken en vast te houden. Daarom is het een belangrijk bestanddeel tegen huidveroudering. Ook zorgt het er bijvoorbeeld voor dat je huid in balans blijft, beschermd wordt en zichzelf steeds vernieuwd. Ik test vandaag een product van Paula’s Choice, waarbij dit ingrediënt centraal staat. Daarom lees je hier de Paula’s Choice Hyaluronic Acid Booster review.

De booster zit net als veel andere producten van het merk verpakt in een flacon met pompje, waardoor je hygiënisch kunt werken, makkelijk kunt doseren en de essentiële ingrediënten zo niet hun werkzaamheid verliezen. Op het doosje vind je meer informatie hoe je het product kunt gebruiken en de ingrediënten. 

paula's choice hyaluronic acid booster review-1

Deze booster is volgens Paula’s Choice dé dorstlesser voor ieder huidtype, doordat de hyaluronzuur zo’n enorme vochtboost geeft waar je huid direct zichtbaar van opknapt en een trekkerig gevoel tegengaat. Je krijgt een stralende en gehydrateerde huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels. 

Als je een (rosacea-)gevoelige huid hebt, dan is de kans groot dat symptomen zoals roodheid en gevoeligheid zullen verminderen. Dat is door de mix van huidherstellende ingrediënten die je huid versterken en helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Ingrediënten uitgeplozen

Natuurlijk is het voornaamste ingrediënt hyaluronzuur en die staat dan ook op de derde en vierde plek in de lijst (onder de namen Sodium Hyaluronate en Hyaluronic Acid). Ook Ceramiden (Plek 5, 6 en 7) spelen een belangrijke vochtbindende rol. Deze komen van nature al voor in de buitenste huidlagen en hebben ook huidherstellende eigenschappen. Panthenol (plek 12), oftewel vitamine B5 houdt vocht in de huid langer vast. Hierdoor ziet je huid er beter uit en voelt het zachter aan. In de booster staat op plek één Aqua, gevolgd door Glycerin. Dat werkt vochtinbrengend en verzacht en beschermt de huid.

paula's choice hyaluronic acid booster ingredienten review

Wil je de lijst verder uitpluizen? Kijk dan op de afbeelding hierboven of ga naar de website van Paula’s Choice. Op de productpagina van Paula’s Choice vertelt ze namelijk over ieder ingrediënt wat het doet. Transparant en makkelijk!

Review Paula’s Choice Hyaluronic Acid Booster

Je brengt de booster ’s ochtends en ’s avonds aan na het reinigen, tonen en exfoliëren van de huid. Breng het puur op je huid voor een optimaal resultaat voor je je serum en crème aanbrengt of meng het met die producten. Het is ook geschikt voor rond je ogen, dus je kunt het ook mengen met je oogcrème als je dat wilt. 

Let op dat wanneer je een vrij vette huid hebt en daarna foundation wilt aanbrengen, je het product eerst even goed laat intrekken. Hyaluronzuur heeft nog wel eens de neiging om te gaan rullen in combinatie met een foundation als je het te snel achter elkaar gebruikt. 

Als ik mijn huid niet twee keer per dag goed verzorg met hydraterende producten, dan wordt mijn huid snel droog en trekkerig. Dit product laat mijn huid onwijs zacht en egaal aanvoelen en rekent af met het trekkerige gevoel. Niet alleen tijdens de koude, gure dagen, maar ook zeker met de wat warmere, zonnige dagen zal dit product heel erg fijn zijn voor mijn huid. Daarbij vind ik het ideaal dat ik gelijk de oogomtrek mee kan nemen tijdens de skincare routine, omdat juist daar snel droogtelijntjes ontstaan die je natuurlijk weg wilt hebben. De prachtige glow laat mijn huid stralen. Dus weer heeft hyaluronzuur mijn huid niet teleurgesteld!

De Paula’s Choice Hyaluronic Acid Booster shop je op paulaschoice.nl voor € 33,15 | 15 ml. Je kunt ook kiezen voor de mini. Die is € 17,00 | 5 ml. Paula’s Choice is cruelty free.

Lees ook de andere Paula’s Choice reviews! Ben je benieuwd naar het prachtige verhaal van Paula’s Choice en de achtergrond van het merk? Lees dan even de Paula’s Choice skincare review terug, want daar vertel ik je er alles over!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 20 april 2021 - 08:51

Ik gebruik ook altijd graag producten met hyaluronzuur, mijn huid knapt daar altijd echt van op.

Reply
Natascha - Beautyopinie 20 april 2021 - 09:08

Hier ook een hyaluronzuur fan 🙂 Doet veel goeds voor mijn huid!

Reply
Lisa 21 april 2021 - 17:08

Wat fijn dat je eerst de ingrediëntenlijst hebt uitgeplozen, daar gaat het mij om als ik iets nieuws wil proberen. Er wordt altijd van alles geroepen over werkzame stoffen maar na plaats 5 doen die niet veel meer en kun je je geld dus beter aan een ander merk/product uitgeven.

Reply
Deb 26 april 2021 - 09:22

Ik ben dol op Paula’s Choice en gebruik al jaren hun dagcreme. Dit product ken ik nog niet en lijkt me ook heel interessant.

Reply

Plaats een reactie