Patchology Moodpatch review

door Daphne - verdraaid mooi
patchology moodpatch review

In plaats van een gezichtsmasker, ga ik nu eens twee zones van mijn gezicht verwennen die normaal gezien overgeslagen worden: mijn lippen en ogen! Ik heb twee verschillende maskers van Patchology ontvangen die me daar bij gaan helpen. Daarom lees je hier de Patchology Moodpatch review met de eye gels en lip gels!

Patchology Moodpatch Keep Smiling lip gel review

patchology moodpatch keep smiling lip gel review

Deze lip gel is volgens Patchology intens hydraterend. Het is een met thee doordrenkt aromatherapie lipmasker. Dankzij de verzachtende en kalmerende werking van lavendelbloesemthee en viooltjes en de voedende kracht van kokos, worden de droogheid en irritatie verbannen. Daarom zou je in 10 minuten tijd zijdezachte, soepele lippen krijgen.

patchology moodpatch keep smiling lip gel review-1

Je brengt de lip gel aan op gereinigde en droge lippen. Dan laat je het minimaal vijf minuten intrekken of langer indien gewenst. Het resterende serum kun je in de lippen en in de huid rondom je lippen masseren. Je kunt het dagelijks aanbrengen voor je make-up of wanneer je lippen een extra hydratatieboost kunnen gebruiken.

patchology moodpatch keep smiling lip gel review-2

Het masker is groot genoeg voor alle formaten lippen en is dus perfect voor iedereen. Daarnaast zit er meer dan voldoende serum in, want op de foto hierboven zie je zelfs een druppel hangen. In het begin laat het mijn lippen tintelen, maar dat trekt na een paar minuten weg. Daarnaast werkt het zeer verkoelend. Je ruikt vooral de geur van lavendel, maar niet van kokos. De voedende werking van kokos is dan weer wel zeer merkbaar! Na het masker voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan en het serum is bijna helemaal verdwenen. Moet je nagaan hoe hard mijn huid dit nodig had!

De Patchology Moodpatch Keep Smiling lip gel is onder andere verkrijgbaar bij Douglas per set van vijf stuks voor € 12,36.

Patchology Moodpatch Perk Up eye gel review

patchology moodpatch perk up eye gel review-2

Met deze eye gel krijgt je gevoelige huid rond je ogen volgens Patchology een intense boost van frisheid. Het ziet er gerevitaliseerd, optimaal verzorgd en stralender uit in maar 10 minuten. De maskers zijn samengesteld met een krachtige mix van groene thee, antioxidant pijnboombladextract en witte moerbei. Die voorzien je huid van vitamine A, C en E, waardoor donkere vlekken worden verlicht.

patchology moodpatch perk up eye gel review

Je brengt een paar gelpads aan op een schone, droge huid onder de ogen. Dan laat je het 10 minuten intrekken, of langer indien gewenst. Gooi de pads na gebruik weg en masseer het resterende serum in de huid. Ook handig om te weten is dat het ook geschikt is voor dragers van contactlenzen. Je kunt het trouwens op twee manieren aanbrengen. De dikke kant bij je binnenste ooghoek tegen donkere kringen en de dunne kant bij je binnenste ooghoek tegen kraaienpootjes.

patchology moodpatch perk up eye gel review-1

Ook dit masker is doordrenkt in het serum en dat is ook weer op de foto terug te zien. Echt perfect! Je brengt het makkelijk aan én het blijft goed op zijn plek zitten. Dat is namelijk niet altijd het geval bij oogpatches naar mijn ervaring. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk fris aan en ziet het er gehydrateerd én verlicht uit. Echt een aanrader!

De Patchology Moodpatch Perk Up eye gel is onder andere verkrijgbaar bij Douglas per set van vijf stuks voor € 12,36.

patchology moodpatch review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Tessa 4 maart 2020 - 17:16

Die maskers klinken erg aangenaam

Reply
bychristiana 5 maart 2020 - 07:39

Haha, ik denk dat Andre me heel hard uit zou lachen als ik zo naar beneden zou komen;-) Van die oogpads vind ik wel altijd heel fijn en die gebruik ik dan ook regelmatig. Het masker voor de lippen lijkt me niet zo prettig zitten. Voor de lippen blijf ik dus maar gewoon bij een gewone balsem;-)

Reply

Plaats een reactie