Patchology huidverzorging | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
patchology

Nederland is een nieuw verzorgingsmerk rijker, namelijk Patchology. Dit merk maakt gebruik van innovatieve patchtechnologieën. Hiermee kunnen de huidverzorgingsingrediënten niet alleen snel werken, maar ook werken waar de huid ze het hardst nodig heeft.

De producten van Patchology kunnen samengaan met een hectisch dagelijks leven, omdat de meeste behandelingen maar vijf minuten duren. Hieronder licht ik wat producten uit van het merk.

patchology-on-the-fly

On the fly – € 15,00
Niet alleen ben jij misschien toe aan vakantie, maar ook je huid. Met deze set hydrateer je de huid, verlicht je de teint, maak je vermoeide ogen wakker en maak je je lippen glad. Een handige set om mee te nemen in je tas of koffer dus.

patchology-resting-beach-face

Resting Beach Face – € 20,00
Zon, zout water en zand kunnen je huid tot het uiterste belasten. Je kunt roodheid verlichten en de vochtbalans herstellen met de FlashMasque Soothe Sheet Mask. Dit masker werkt herstellend en verkoelend. Daarna kun je je lippen herstellen met de FlashPatch Hydrating Lip Gel.

patchology-lip-service

Lip Service – € 10,00
De 2-in-1 gloss-tot-balsem van Patchology zit vol met hydraterende bestanddelen, zoals hyaluronzuur en vitamine B3. Verder bevat het krachtige antioxidanten, zoals Goji Bessen en huidverzorgende ingrediënten, zoals Aloë en Honing voor gezonde en perfecte lippen. De substantie verandert de glossy in een voedende en verzorgende balsem met langdurige werking.

Patchology-Clean-Af

Clean Af – € 5,00 (1 pack) – € 18 (4-pack)
Veeg over de huid met deze reinigingsdoekjes om de huid make-up ready te maken of om juist de dag weg te vegen. Dit product zit bomvol met vitamine B5 voor maximale hydratatie, biotine voor een prachtige glow en foliumzuur om de poriën te ontgiften en te zuiveren.

Patchology heeft nog tal van andere producten in het assortiment. Ben je nieuwsgierig geworden? Scroll dan tussen de producten op de site van Douglas of Beauty X.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube?

1 reactie

Tessa 12 juni 2019 - 14:11

Dat lipproduct klinkt interessant

Reply

Plaats een reactie