ORLY Wild Natured swatches

door Daphne - verdraaid mooi
orly wild natured swatches herfst collectie

Voor mijn gevoel heb ik je nog maar net de Electric Escape zomercollectie laten zien, maar inmiddels komt ORLY alweer met zes nieuwe tinten voor komend seizoen. In de Wild Natured herfst collectie vind je kleurrijke tinten die geïnspireerd zijn op levendige tropische fantasieën. Ik laat je de volledige collectie zien en swatch twee prachtige tinten. Scroll snel verder om de ORLY Wild Natured swatches te bekijken.

De collectie is verkrijgbaar in de normale nagellak versie en de Breathable versie. Ik laat je hier de normale nagellak zien, waarbij je behalve de kleurtjes ook nog een base- en top coat nodig hebt. De Breathable lijn is een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. 

Swatches ORLY Wild Natured fall collection 2021

orly wild natured collection swatches orly herfst collectie

Met deze collectie waan je jezelf in de wilde natuur met levendige, tropische paradijzen. Denk aan sinaasappel oranje, jungle groen en oceaan blauw. Met deze tinten nodigt ORLY je uit om het grandioze van het leven te omarmen en je eigen wilde natuur los te durven laten. Het kwastje is weer lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je gemakkelijk snel, precies en egaal kunt lakken. 

Alle tinten hebben een crème finish. Ik swatchte de tinten zonder top coat. Met de Glosser High Shine top coat creëer je een hoog glanzende finish, die zowel je nagellak beschermt als je nagels sterker maakt. Eerder reviewde ik de ORLY lacquer nagellak al eens, samen met de base- en top coat.

In Full Plume

orly in full plume swatch wild natures herfst collectie

In Full Plume is een prachtige, donkere en heldere groenblauwe tint. Het heeft wat weg van een turquoise tint, maar dan gewoon net wat dieper gekleurd. Deze herfst geen grauwe tinten, maar een sprankelende en sprekende tint. Het dekt goed in twee laagjes.

orly in full plume swatch wild natures fall collection

Bird of Paradise 

orly bird of paradise swatch wild natures herfst collectie

Bird of Paradise laat zien dat felle kleuren niet alleen geschikt zijn voor de zomer. Deze rood-oranje tint knalt namelijk lekker van het scherm af en valt lekker op tijdens het vieze herfstweer en tussen de kleuren in de Nederlandse natuur. Het dekt mooi in twee tot drie laagjes.

orly bird of paradise swatch wild natures fall collection

De ORLY Wild Natured collectie is onder andere verkrijgbaar op douglas.nl en bransus.eu voor € 14,40 | 18 ml. Daarnaast zijn de tinten ook verkrijgbaar in de GELFX lakjes voor € 19,50 | 9 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 1 oktober 2021 - 14:59

Mooie levendige kleuren zijn het voor dit najaar. In full plume vind ik ook echt super mooi. Voor zover ik weet is deze collectie niet in Breathable uitvoering verkrijgbaar… Wel in Gel FX. Die lopen gelijk aan de normale collecties, Breathables zijn weer andere kleur collecties.

Reply
bychristiana 5 oktober 2021 - 09:03

Ik vind bird of paradise vooral erg mooi! Rood is echt favoriet bij mij als het om nagellak gaat;-)

Reply
Rachel kromdijk 10 oktober 2021 - 08:45

De rood/oranje kleur vind ik wel hetmooiste, ziet er goed uit!

Reply

Plaats een reactie