ORLY valentijnscollectie swatches

door Daphne - verdraaid mooi
orly valentine collection swatches 2022

Ik ben een echte girly girl, dus de kleuren van Valentijn zijn echt op mijn lijf geschreven. Niet heel verrassend dat ik de speciale valentijnscollectie van ORLY echt fantastisch vind. Ik ga ze beiden aan je laten zien en laat vooral bij één van de twee zien welke leuke opties je allemaal hebt voor een manicure met een persoonlijke touch. Dus scroll snel verder en bekijk de ORLY valentijnscollectie swatches.

orly sweetheart swatch valentine collection 2022

Het flesje heeft natuurlijk weer de ideale, gepatenteerde rubberen ORLY dop. Zo heb je een onwijs goeie grip, waardoor je het flesje altijd open krijgt en goed dicht kunt doen. Het kwastje is lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je gemakkelijk snel, precies en egaal kunt lakken. 

ORLY Lacquer lijn | zo breng je het aan

orly crush sweetheart swatch valentijn valentine collection 2022

ORLY heeft diverse productlijnen, waaronder de Breathable en Lacquer lakjes. De valentijnscollectie heeft het merk uitgebracht met Lacquer lakjes. Die hebben een base- en top coat nodig om de perfecte manicure te creëren. Breng daarom eerst een laagje ORLY Bonder Rubberized base coat aan. Die werkt als een soort dubbelzijdige tape en hecht dus goed aan de natuurlijke nagel en de kleurlak. Breng dan jouw gewenste kleur aan en eindig dan je manicure met een top coat. Ik raad je zelf de Glosser High Shine top coat aan. Die heeft namelijk een hoog glanzende finish, die zowel je nagellak beschermt als je nagels sterker maakt. Beide producten uit de ORLY Treatments lijn testte ik al eerder voor je.

Sweetheart

orly sweetheart swatches valentine collection 2022

Sweetheart is prachtige, helderrode nagellak en net wat bijzonderder dan je in eerste instantie zou denken. De lak is namelijk vrij transparant, waardoor het lakje ook heel subtiel kan ogen op je nagels. Dus houd je van een rode manicure, maar vind je het snel te fel? Dan is dit echt de perfecte tint. Om dezelfde reden kun je hem leuk matchen met subtiele nail art, zoals met de kleur Crush hieronder. Op de nail color pop hierboven en op mijn eigen nagels bracht ik drie laagjes aan. Op mijn nagels lijkt de kleur veel feller.

orly sweetheart swatch valentijn valentine collection 2022

Crush

orly crush swatches valentine collection 2022

Met Crush kun je elk lakje speciaal maken. De witte, licht- en donker roze confetti samen met de roze en rode hartjes maken elke manicure romantisch en verleidelijk. Je kunt het lakje los dragen als transparante tint, maar ook combineren met jouw favoriete kleur. Ik heb Sweetheart gebruikt, maar bijvoorbeeld een witte of zwarte basis is ook heel chique. Hierbij heb ik drie laagjes aangebracht voor dit effect. Wil je de confetti of hartjes gecentreerd op een specifieke plek? Gebruik dan een dotting tool voor jouw manicure. 

orly crush swatch valentijn valentine collection 2022

De ORLY valentijnscollectie is verkrijgbaar op bransus.eu voor € 14,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde. Bekijk ook andere ORLY swatches.

orly crush swatch valentine collection 2022

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Jolanda 3 februari 2022 - 11:37

Wat een vrolijke nagellak zeg!

Reply
Deb 3 februari 2022 - 14:36

Mooi he zijn deze lakjes! Ik vind crush ook zo’n leuke topper Mooie combinaties heb je ermee gemaakt 💗

Reply

Plaats een reactie