ORLY Sweet Retreat swatches | zomer 2023 collectie

door Daphne - verdraaid mooi
orly sweet retreat breathable collection review swatch

Voor mierzoete snoep draai ik mijn hoofd niet om, maar zo’n kleurenpalette op je nagels is een ander verhaal! De nieuwe ORLY zomercollectie speelt in op de 80’s, waarbij getoupeerd haar, kekke sportpakjes en neonkleuren het straatbeeld vormden. In deze Breathable collectie vind je zes heldere, gedurfde tinten en ik swatch ze allemaal voor je! Scroll daarom snel verder om de ORLY Sweet Retreat swatches te bekijken.

orly sweet retreat collection brush penseel review swatch

Natuurlijk hebben de nagellakjes weer een lekker breed kwastje met een afgerond uiteinde. Zo kun je snel, precies en egaal lakken. Alle tinten hebben bij één laagje al een mooie dekking, maar voor een nog wat voller pigment en een betere houdbaarheid raad ik je twee laagjes aan.

orly sweet retreat spring summer collection review swatch

Swatches ORLY Sweet Retreat collection | summer 2023

orly sweet retreat collection review swatch breathable

De collectie is uitgebracht in de breathable formule: een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Je kunt altijd de review teruglezen om alles te weten te komen over deze formule.

Burst Your Bubblegum

orly sour burst your bubblegum swatch review orly breathable sweet retreat

De ORLY Burst Your Bubblegum is net zo fel als de naam zou vermoeden. Een prachtige, felroze neon tint die echt perfect opvalt.

Are You Sherbet?

orly are you sherbet? swatch review orly breathable sweet retreat

De ORLY Are You Sherbet? is een pasteloranje tint. Het is wel een fel kleurtje, maar door de pastel kleur nog niet heel erg opvallend. Daarom is hij perfect als je wel van een heldere tint houdt, maar niet teveel wilt opvallen.

Sour Time To Shine

orly sour time to shine swatch review orly breathable sweet retreat

De ORLY Sour Time To Shine is een frisgele tint voor een gedurfde look. In bepaald licht lijkt hij zelfs wat groen te zijn.

Give It A Swirl

orly give it a swirl swatch review orly breathable sweet retreat

De ORLY Give It A Swirl is een levendige, aqua-blauwe tint. Net als een snoepje met veel kleurstof. 😉

Don’t Sweet It

orly don't sweet it swatch review orly breathable sweet retreat

De ORLY Don’t Sweet It is een violet paarse tint. Zo’n paarse tint zou ik eerder in de winter dragen, maar met de felle zon op je nagels weet je direct dat hij perfect is voor de zomer.

Taffy To Be Here

orly taffy to be here swatch review orly breathable sweet retreat

De ORLY Taffy To Be Here is een roze lila crème kleur die net als Are You Sherbet? helder is, maar toch niet extreem opvallend. 

Zeker in de lente en zomer draag ik bijna altijd felle kleuren. Ongeacht de gelegenheid of kledingkeuze. Zulke kleuren mogen opvallen en je mag ze met trots dragen. Laat jouw nagels ook lekker knallen deze zomer en zorg ervoor dat niemand om je heen kan!

orly sweet retreat collection review swatch

Laat niet alleen je nagels stralen, maar verzorg je nagels en nagelriemen ook om zo lang mogelijk van je manicure te genieten. Ik testte eerder de ORLY Rich Renewal Hydrating Cream. Dat is een hydraterende, verzachtende en herstellende crème die helpt je huid te kalmeren en beschermen. Breng een beetje aan voor overdag en wat meer voor in de nacht.

De ORLY Sweet Retreat collectie is onder andere verkrijgbaar bij Etos en de DA Drogist en online op onder meer bransus.eu voor € 17,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Deb 9 mei 2023 - 17:46

Wat een prachtige kleuren hè! Vooral Give it a swirl knalt van je nagels 🍭.

Reply

Plaats een reactie