ORLY Spice It Up swatches & Peel Off basecoat

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY Spice It Up collection swatches

Met de komst van het gure herfstweer is ook de nieuwe Breathable herfstcollectie van ORLY gelanceerd. Hierin vind je een combinatie van warme, heldere en aardse tinten met diepdonkere kleuren passend bij het seizoen én elke gelegenheid. De collectie bestaat uit zes tinten en ik swatch ze allemaal voor je. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder om de ORLY Spice It Up swatches te bekijken. Daarbij vertel ik je ook meer over de nieuwe ORLY Peel Off basecoat!

ORLY Spice It Up collection brush kwast swatches

Natuurlijk hebben de nagellakjes weer een lekker breed kwastje met een afgerond uiteinde. Zo kun je snel, precies en egaal lakken. Alle tinten hebben bij één laagje al een mooie dekking, maar voor een nog wat voller pigment en een betere houdbaarheid raad ik je twee laagjes aan.

Swatches ORLY Spice It Up collection | fall 2023

De collectie is uitgebracht in de breathable formule: een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Je kunt altijd de review teruglezen om alles te weten te komen over deze formule.

No Fig Deal

ORLY No Fig Deal swatch Spice It Up collection

De ORLY No Fig Deal is een diepe, paarse tint met een crème finish. Het is een prachtige herfstkleur die perfect past bij talloze looks en chique gelegenheden.

Rooting For You

 

ORLY Rooting For You swatch Spice It Up collectionDe ORLY Rooting For You is een warme, bruine tint met een crème finish. Het is echt een aardse herfstlook dat dankzij haar mediumdonkere tint zowel tijdens de herfst als in andere seizoenen heel draagbaar is. Echt een natuurlijke tint dat overal bij past.

Yam It Up

ORLY Yam It Up swatch Spice It Up collection

De ORLY Yam It Up is een bruin-oranje tint met een crème finish. Het is wat mij betreft echt een pumpkin kleur en daarom dé kleur voor nu!

Caught Off Gourd

ORLY Caught Off Gourd swatch Spice It Up collection

De ORLY Caught Off Gourd is een ietwat donkere, okergele tint met een oranje touch en een crème finish.

Look At The Thyme

ORLY Look At The Thyme swatch Spice It Up collection

De ORLY Look At The Thyme is een rijke, tijm-groene tint met een crème finish. Zo’n tint mag niet ontbreken in een aardse-herfstcollectie en past ook weer bij talloze outfits!

Back For S’More

ORLY Back For S'More swatch Spice It Up collection

De ORLY Back For S’More is een bijzondere, zwarte nagellak met een paarse slimmer-touch. De afsluiter van de collectie is hiermee ook wel de meest bijzondere van de zes. Zeker omdat die shimmer pas echt opvalt als het heldere herfstzonnetje op je nagels schijnt. Classy! Ik heb er een kleine draai aan gegeven. De klassieke, witte tip zie je namelijk nauwelijks meer, maar gekleurde varianten (en zelfs chrome!) dit seizoen des te meer.

Na een zomer vol knalkleuren op mijn nagels gedragen te hebben, merk ik dat ik echt toe ben aan diepe, warme tinten die passen bij de huidige temperaturen. De complete collectie spreekt me enorm aan, maar mijn favoriet is toch wel Rooting For You. Toevallig heb ik ook net een jurkje gekocht in dezelfde kleur, dus dat matcht perfect!

ORLY nail art swatch Spice It Up collection

Verder zat ik ook weer eens te spelen met nail art. Een ombre look was lang geleden en heeft dan ook niet helemaal uitgepakt zoals ik zou willen. Alleen ik heb hierdoor wel zin gekregen om weer eens vaker te spelen met nagellak. Op mijn middel- en ringvinger heb ik de tinten Yam It Up en Caught Off Gourd geblend met elkaar.

De ORLY Spice It Up collectie is onder andere verkrijgbaar bij Etos en de DA Drogist en online op onder meer bransus.eu voor € 17,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde. Bekijk ook de andere ORLY swatches.

ORLY Spice It Up collection swatches review fall 2023

ORLY One Night Stand Peel Off Basecoat

ORLY heeft een nieuwe base coat gelanceerd, waarmee je nog makkelijker kunt wisselen tussen verschillende kleuren. Je hebt geen remover nodig, maar puur deze base coat, die je na één tot twee dagen kunt verwijderen door de randen van de lak te liften en het zo eraf te pellen; zonder je nagels te beschadigen.

ORLY One Night Stand Peel Off Basecoat review

Je brengt deze variant hetzelfde aan als een normale base coat door één laagje aan te brengen op je kale nagels. Lak daarna jouw favoriete ORLY kleur er overheen en eindig met een top coat. 

Ik gebruik deze base coat het liefst in combinatie met glitterkleuren, omdat die vaak moeilijker te verwijderen zijn met een remover. Vaak zit de huid van je nagels dan ook gelijk onder de glitter en daar heb je hier geen last van. Daarbij is het een enorm pluspunt dat je het lakje zonder dat je je nagels beschadigt (of uitdroogt door een remover) kunt verwijderen.

Je shopt de ORLY Peel Off Basecoat op bransus.eu voor € 22,95 | 18 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie