ORLY POP! swatches

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY POP collection review summer 2022 swatches

De nieuwe ORLY POP! collectie is een ode aan het leuke en vooruitstrevende tijdperk van pop-art. Deze kunststroming staat onder meer bekend om haar kleurrijke tekeningen en die tinten vind je in deze collectie terug. Ik laat je de volledige zomercollectie zien en swatch vier tinten. Scroll snel verder om de ORLY POP! swatches te bekijken.

ORLY POP collection review summer 2022 kwast

De collectie is verkrijgbaar in de normale nagellak en GELFX variant. Ik laat je hier de normale nagellak zien, die je het beste kunt combineren met een base- en top coat. De Breathable lijn is een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Dus als je minder tijd kwijt wilt zijn, dan is dat een aanrader.

ORLY POP collection review summer 2022

ORLY POP! bestaat uit zes tinten. Behalve de vier tinten die ik hieronder swatch, kun je ook kiezen voor een prachtige bubblegum roze shimmer en een sparkly holografische gouden glitter. Het kwastje is weer lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, zodat je gemakkelijk snel, precies en egaal kunt lakken. 

Swatches ORLY POP! collection | summer 2022

Claim To Fame

ORLY claim to fame swatch POP collection

De ORLY Claim To Fame is een heldere gele kleur met een crème finish die net wat feller is dan okergeel. Lekker fel kleurtje voor de zomer.

Crash The Party

ORLY crash the party swatch POP collection

De ORLY Crash The Party is een paarse tint met een crème finish. Het is echt een heldere, felle kleur met een warme ondertoon.

Rinse & Repeat

ORLY rinse repeat swatch POP collection

De ORLY Rinse & Repeat is een heldere blauwe tint die net zo levendig is als de lucht op een zomerse dag.

Connect The Dots

ORLY connect the dots swatch POP collection

De ORLY Connect The Dots is een warme koraal crèmetint. Deze kleur zie je trouwens niet terug op de productfoto’s, omdat deze pas later aan mijn collectie is toegevoegd. Het is dan ook gelijk mijn favoriet uit de collectie. Echt zo’n mooie tint die wat mij betreft altijd kan.

De ORLY POP! collectie is onder andere verkrijgbaar bij Etos en de DA Drogist en online op onder meer bransus.eu voor € 14,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Simone 27 juli 2022 - 08:21

Wat een mooie kleuren! Heb je hierbij ook een ledlamp nodig?

Reply

Plaats een reactie