ORLY Island Hopping collectie swatches

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY island hopping collection swatches review

Met het felle lentezonnetje krijg ik de zomer al in mijn bol en met de nieuwste ORLY Island Hopping collectie wordt dat gevoel alleen maar versterkt. Hierin vind je namelijk typische kleuren die je terugziet op een tropisch eiland met het uitzicht op de azuurblauwe zee. Ik laat je de complete collectie zien en swatch drie van de zes tinten. Scroll daarom snel verder om de ORLY Island Hopping collectie swatches te bekijken. 

ORLY island hopping collection swatches breathable review

De collectie is uitgebracht in de breathable formule: een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Je kunt altijd de review teruglezen om alles te weten te komen over deze formule. Net als altijd hebben de nagellakjes een lekker breed kwastje met een afgerond uiteinde. Zo kun je gemakkelijk snel, precies en egaal lakken.

ORLY island hopping collection swatches review kwastje

Simply The Zest

ORLY island hopping collection swatch simply the best

ORLY Simply The Zest is een lime groene tint met een satijnen shimmer finish. Het is een fris tintje dat wat mij betreft echt de perfecte lentekleur is. Zeker als de zon erop schijnt, dan zie je pas echt hoe mooi hij is!

Frond Of You

ORLY island hopping collection swatch frond of you

ORLY Frond Of You is een heldergroene tint met een crème finish. Hij is geïnspireerd op weelderige, tropische bladeren. Ik vond hem in eerste instantie heel erg lijken op Plastic Jungle uit de laquer zomercollectie van afgelopen jaar, maar die is nog een tikkeltje feller.

Citrus Got Real

ORLY island hopping collection swatch citrus got real

ORLY Citrus Got Real is een sunkissed oranje tint met een shimmer finish, die inderdaad de frisse citrus tint heeft. Doordat de formule semi-transparant is, kun je hem los dragen, maar ook als een topcoat over een andere crèmetint voor een oranje sparkle. Dat heb ik dan ook gedaan met de kleur Frond Of You op onderstaande afbeelding en het resultaat vind ik verrassend mooi. En jij?😊

ORLY island hopping collection swatch nail art front of you citrus got real

De ORLY Island Hopping collectie is onder andere verkrijgbaar op douglas.nl en bransus.eu en bij Etos voor € 17,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde. Bekijk ook de andere ORLY swatches.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Jolanda 26 april 2022 - 11:16

ik vind vooral die laatste combi erg mooi staan!

Reply
bychristiana 26 april 2022 - 11:49

Oeh wat een heftige kleurtjes, deze sla ik maar even over;-) Citrus Got Real zou wel perfect zijn voor morgen;-)

Reply

Plaats een reactie