ORLY In the Spirit swatches

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY Breathable review In The Spirit collection swatches review

Qua kleuren in de natuur is de herfst toch wel het mooiste seizoen van het jaar. Daar heeft ORLY duidelijk op ingespeeld in haar nieuwste Breathable collectie met zes warme tinten, die dankzij haar shimmer finishes ook erg mooi zijn voor de feestdagen. In dit artikel laat ik je de volledige collectie zien en swatch ik vier tinten. Scroll daarom snel verder om de ORLY In the Spirit swatches te bekijken.

ORLY swatch In The Spirit collection breathable review

De collectie is uitgebracht in de breathable formule: een 3-in-1 formule met een base coat, kleur en top coat in één, waarbij je nagels tegelijkertijd verzorgd worden. Je kunt altijd de review teruglezen om alles te weten te komen over deze formule. 

ORLY kwastje penceel brush review

Zoals we van ORLY gewend zijn, hebben de nagellakjes een lekker breed kwastje met een afgerond uiteinde. Zo kun je gemakkelijk snel, precies en egaal lakken. Alle tinten hebben bij één laagje al een zeer goede dekking, maar voor een nog wat voller pigment en een betere houdbaarheid raad ik je twee laagjes aan.

Oh My Stars

ORLY Oh My Stars swatch In The Spirit collection breathable review

De ORLY Oh My Stars is een zwarte tint die dankzij haar shimmers heel chique oogt en perfect is bij een feestelijke gelegenheid. Op de foto vind ik hem niet diepzwart lijken, maar ik vermoed dat dit door de shimmers komt.

Faux Fir

ORLY Faux Fir swatch In The Spirit collection breathable review

De ORLY Faux Fir is een olijfgroene tint. Ik draag niet snel groene nagellak, maar ook hier word ik toch verleid door die shimmers die de tint gewoon echt heel mooi maken.

Lost In The Maize

ORLY Lost In The Maize swatch In The Spirit collection breathable review

De ORLY Lost In The Maize is een warme, gouden tint met een metallic touch. Wat mij betreft is dit de perfecte tint voor de feestdagen. Ik vind het ook een hele leuke tint voor nail art in combinatie met Oh My Stars, maar als accentkleur op bijvoorbeeld de nagel van je ringvinger is hij ook heel gaaf.

Light My (Camp)Fire 

ORLY light my (camp)fire swatch In The Spirit collection breathable review

De ORLY Light My (Camp)Fire is een koperen shimmer tint. Het doet me denken aan de prachtige herfstbladeren die je nu overal ziet liggen en de natuur dan ook momenteel erg mooi maakt. 

Het is lang geleden dat er niet één tint voor me uitspringt, omdat ze gewoon allemaal erg mooi zijn en op hun eigen manier chique door de shimmers. Echt weer een leuke collectie!

De ORLY In The Spirit collectie is onder andere verkrijgbaar bij Etos en de DA Drogist en online op onder meer bransus.eu voor € 17,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde.

ORLY In The Spirit collection breathable swatches review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie