ORLY Hopeless Romantic swatches | lente 2023 collectie

door Daphne - verdraaid mooi
ORLY Hopeless Romantic swatches collection review spring 2023 collectie

Met de lente voor de deur gaat de natuur weer bloeien, zit je vol lentekriebels en stromen de gelukshormonen dankzij dat lentezonnetje weer door je aderen. Pak daar de nieuwe lentecollectie van ORLY bij en er fladderen vlinders in je buik. De Hopeless Romantic collectie bevat namelijk zes dromerige tinten die je laten dagdromen en in de liefde laten geloven. Ik laat je de collectie zien en swatch drie van de zes tinten. Scroll snel verder om de ORLY Hopeless Romantic swatches te bekijken. 

ORLY Hopeless Romantic swatches collection review spring 2023 collectie kwast

De collectie is verkrijgbaar in de normale nagellak en GELFX variant. Ik laat je hier de normale nagellak zien, die je het beste kunt combineren met een base- en top coat. De kwast is weer zoals we van ORLY gewend zijn: een breed kwastje met een afgerond uiteinde. Zo kun je snel en egaal lakken.

Swatches ORLY Hopeless Romantic collection | spring 2023

ORLY Hopeless Romantic swatches collection review spring 2023 collectie lente

De collectie bestaat uit zes tinten, waarvan ik je de tinten Check Yes or No, Meet Cute en Oh Darling laat zien. Daarnaast kun je kiezen voor een sprankelende ijsblauwe tint met glinstering, een paarse tint met een blauwe shimmer en een iriserende diepblauwe shimmer tint.

Check Yes or No

ORLY Check Yes or No swatch hopeless romantic review collection

De ORLY Check Yes or No is een levendige, paarse tint met een crème finish. Ik snap dat deze kleur bij de lentecollectie zit, want ik denk direct aan die prachtige paarse bloemetjes die je in de lente ineens overal ziet staan. Prachtig!

Meet Cute

ORLY Meet Cute swatch hopeless romantic review collection

De ORLY Meet Cute is een lichtroze tint met een crème finish. Het doet me denken aan het gezonde blosje op je wangen die je krijgt bij een fris lentezonnetje.

Oh Darling

ORLY Oh Darling swatch hopeless romantic review collection

De ORLY Oh Darling is een frambozen rode tint met een crème finish. Het lijkt of de tint in een bepaald licht ook net een roze touch heeft. Het is in ieder geval mijn absolute favoriet van de collectie. 

Ik vind de variatie tussen fleurige crème tinten en speciale shimmertinten weer erg leuk en goed in balans. Of zoals ze zelf zeggen: opposites attract. Dus haal je handen maar weer uit je handschoenen en show ze! Vergeet niet om deze lijn te combineren met de ORLY Bonder Base Coat en ORLY Top Coat.

De ORLY Hopeless Romantic collectie is onder andere verkrijgbaar op bransus.eu voor € 14,95 | 18 ml. Het is cruelty free, vegan en vrij van schadelijke ingrediënten, zoals dtp en formaldehyde. Bekijk ook de andere ORLY swatches.

ORLY Hopeless Romantic swatches collection review spring 2023 lente

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie